Showbiz

Λάουρα Νάργες: Η εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα και το επικό βίντεο του Χρήστου Σαντικάι!

Gossip-tv Team

Η Λάουρα Νάργες είναι 6 μηνών έγκυος και με τον Χρήστο Σαντικάι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, περιμένοντας πως και πως να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και από την στιγμή που ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη, τα κοινά τους στιγμιότυπα γίνονται όλο και περισσότερα.

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι είχαν πάει για ψώνια και εκείνος φυσικά δεν δίστασε να την απαθανατίσει, όσο εκείνη τον περίμενε έξω από ένα κατάστημα, μιας και ήθελε να ξεκουραστεί λίγο. Η Λάουρα Νάργες αναδημοσίευσε το συγκεκριμένο story του αγαπημένου της και έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο άντρας μου με πήγε για ψώνια γιατί δεν χωράω πουθενά πια», με φυσικά έντονη δόση χιούμορ.

Οι δυο νέοι γονείς είναι έτοιμοι για το μωράκι που έρχεται και έχουν δηλώσει πολλές φορές δημόσια ότι διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, μιας και η εγκυμοσύνη και ο επερχόμενος γάμος τους ήταν κάτι που το ήθελαν, με τον έρωτά τους να πρωταγωνιστεί και να φουντώνει όλο και περισσότερο!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved