Showbiz

Survivor: Ο Εμμανουήλ επέστρεψε Ελλάδα και δεν μπορεί να βάλει μπουκιά στο στόμα του! Τι συμβαίνει;

Gossip-tv Team

Εδώ και μερικά 24ωρα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρίσκεται στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor, όμως άλλα σχέδια είχε και άλλα τελικά τού βγαίνουν!

Όπως αποκάλυψε με βίντεο που ανέβασε στα social media, ενώ έκανε σχέδια για τα φαγητά που ήθελε να φάει και του είχαν λείψει πολύ, τελικά δεν έχει βάλει μπουκιά στο στόμα του εδώ και μία εβδομάδα.

Ο λόγος είναι το βακτήριο που έχει προσβάλλει τους περισσότερους από τους παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο και έχει στείλει ήδη στο νοσοκομείο τη Μαίη και τον Στάθη Σχίζα. Σειρά είχε ο Γιώργος Τάλα και όπως φαίνεται και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος με βίντεό του αποκάλυψε ότι είναι σε κακή κατάσταση καθώς έχει ναυτίες, αναγούλες, δεν μπορεί να φάει απολύτως τίποτα και έχει μόνιμα τάση προς εμετό.

Ακριβώς δηλαδή ό,τι ένιωθαν και οι συμπαίκτες του στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Έτσι, παρ' όλο που πλέον βρίσκεται στο σπίτι του και θα μπορούσε να φάει ό,τι τραβάει η ψυχή του, κυρίως τα φαγητά που του έλειψαν πολύ και... ονειρευόταν στην καλύβα, δεν τρώει απολύτως τίποτα περιμένοντας φυσικά να νιώσει καλύτερα και να συνέλθει γενικότερα για να μπορέσει να επιστρέψει στη φυσιολογική ζωή του.

Δείτε το βίντεο με όσα εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος στους διαδικτυακούς του φίλους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved