Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης: Η επική φάρσα στη Χριστίνα Μπόμπα, με το που πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα!

Gossip-tv Team

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε να κάνει μια φάρσα στην γυναίκα του, με το που η ίδια επέστρεψε από το Μιλάνο στο σπίτι τους και φυσικά εκείνη τον πίστεψε!

Μαζί με την Χριστίνα Μπόμπα έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με την Αριάνα και την Φιλίππα να έχουν ολοκληρώσει την ευτυχία τους και να τους έχουν κλέψει την καρδιά.

Το πρωί της Κυριακής 29 Μαΐου, η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στην Ελλάδα, με τον Σάκη Τανιμανίδη και τα κορίτισια τους να την περιμένουν στο σπίτι τους. Μόλις μπήκε στο σπίτι, είδε τον άνδρα της να βλέπει ένα επεισόδιο από την σειρά "We Crushed", την οποία και από την αρχή παρακολουθούν μαζί. Ενώ αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα έδειχνε να μην ενοχλείται με όλο αυτό, στη συνέχεια είδαμε ότι έκανε μούτρα, μιας και είπε στον Σάκη ότι έπρεπε να της το πει, για να δει και εκείνη αυτά τα επεισόδιο στο αεροπλάνο, κατά τη διάρκεια της επιστροφής της.

Μόλις είδε ο Σάκης Τανιμανίδης ότι η γυναίκα του ξεκίνησε να εκνευρίζεται, αποφάσισε να σταματήσει την πλάκα και να της πει ότι δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά και ότι την περίμενε, για να συνεχίσουν να βλέπουν την συγκεκριμένη σειρά μαζί.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved