Showbiz

Νέος άντρας στη ζωή της Τέτας Καμπουρέλη! Όσα αποκάλυψε ο Μαυρικίου για το χωρισμό από τον Γκουρούση

Gossip-tv Team

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Τέτας Καμπουρέλη καθώς είπε στην εκπομπή Super Κατερίνα ότι έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή μιας και έχει ήδη στο πλευρό της νέο σύντροφο. 

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ήταν καλεσμένος μέσω ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για να μιλήσει για την είδηση της αίτησης διαζυγίου που κατέθεσε χθες η Τέτα Καμπουρέλη.

Όμως, ο γνωστός θεατρικός επιχειρηματίας έκανε την... έκπληξη και αποκάλυψε ότι η γνωστή αισθητικός όχι μόνο έχει κλείσει το κεφάλαιο γάμος με τον επιχειρηματία Βασίλη Γκουρούση αλλά ήδη έχει προχωρήσει στη ζωή της, αφού εδώ και λίγους μήνες βρίσκεται σε νέα σχέση με έναν άλλον άντρα ο οποίος της έχει χαρίσει και πάλι το χαμόγελο.

Όπως τόνισε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου η Τέτα προ ημερών βρέθηκε με τον νέο της σύντροφο στο κοκτέιλ πάρτι που είχαν οργανώσει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάιερα Ζήση για την παρουσίαση της νέας κολεξιόν της Ιλάειρας και φρόντισαν και οι δύο να κάνουν διακριτική την παρουσία τους στο event προκειμένου να μην προκαλέσουν το ενδιαφέρον των γύρω τους.

Σε ό,τι αφορά τώρα το τέλος του γάμου Καμπουρέλη-Γκουρούση, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τόνισε ότι αυτός είχε τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό, όμως είναι και οι δύο φίλοι του και όπως είπε, ένας χωρισμός είναι πάντα στενάχωρος.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τόνισε ότι έχει βγει αρκετές φορές με το νέο αυτό ζευγάρι, όμως τόνισε ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει την ταυτότητα του νέου συντρόφου της φίλης του, επισημαίνοντας όμως πως ανήκει στον δημοσιογραφικό χώρο.

Δείτε όλα όσα είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τη νέα σχέση της Τέτας Καμπουρέλη στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved