Showbiz

Μυριέλλα Κουρεντή: Απαντά τι είναι αυτό που λατρεύει στον John- Το τρυφερό βίντεο που δημοσίευσε!

Gossip-tv Team

Η Μυριέλλα Κουρεντή δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό βίντεο, στο οποίο ο John Λυγνός μαθαίνει την μικρή του ανηψιά να παίζει πιάνο, θέλοντας να δείξει το πόσο πολύ τρυφερός άνθρωπος είναι. 

Από την περίοδο που η ίδια βρισκόταν στο Survivor, είχε μιλήσει πολλές φορές για την ιδιαίτερη σχέση που έχει η ίδια με τον John Λυγνό, που πολλοί θεωρούσαν πως είναι ερωτική, αν και εκείνη δεν το έχει παραδεχτεί στο εκατό τοις εκατό.

Η Μυριέλλα Κουρεντή δημοσίευσε ένα υπέροχο story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να γράφει: "Πολλοί με ρωτούν γιατί τον αγαπώ τόσο και δεν ξέρω πραγματικά τι να τους πρωτοπώ...". Ύστερα από αυτό, η ηθοποιός πόσταρε ένα βίντεο με τον John, που ο ίδιος μαθαίνει στην μικρή του ανηψιά να παίζει πιάνο και μας τονίζει το πόσο πολύ τρυφερός είναι.

Η Μυριέλλα Κουρεντή σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε πει χαρακτηριστικά για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον John Λυγνό: «Με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε και συνεργάτες και έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Έχουμε τρομερή χημεία και αισθητική, υπάρχει κάτι, στο οποίο όμως δεν έχουμε βάλει ταμπέλα. Δεν είμαστε μαζί, ούτε ήμασταν. Με αυτό τον άνθρωπο έχω μία πολύ ιδιαίτερη σχέση, ονειρική».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved