Showbiz

Μάστορας - Καληφώνη: Κάνουν μαζί διακοπές; - Η φωτό και τα βίντεο που τους πρόδωσαν

Gossip-tv Team

Τις τελευταίες μέρες δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Χρήστο Μάστορα και την πρώην παίκτρια του GNTM, Γαρυφαλλιά Καληφώνη να ζουν έναν μεγάλο έρωτα.  

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τον έρωτά τους «πρόδωσε» το κοινό ταξίδι τους στη Χαλκιδική όπου βρέθηκαν για να ζήσουν τον έρωτά τους.

Οι δυο τους βρέθηκαν να χαίρονται ο ένας τον άλλον σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Παλιούρι στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής και από εκεί ανέβαζαν φωτογραφίες τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, ο καθένας ξεχωριστά. Ήταν όμως πολλά τα ζευγάρια μάτια που τους είδαν ανάμεσά τους εκείνο το σαββατοκύριακο και μαρτύρησαν το γλυκό μυστικό τους.

Οι δυο τους είναι αρκετά ενεργοί στα social media και ανεβάζουν καθημερινά διάφορες στιγμές της καθημερινότητά τους, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να μοιράζονται μαζί με τους διαδικτυακούς τους φίλους, τόσο τα επαγγελματικέ, όσο και τα προσωπικές τους στιγμές.

Έτσι, μέσα από κάποια Instagram stories φαίνεται να πρόδωσαν ότι οι δυο τους κάνουν διακοπές παρέα. Όπως θα δείτε δημοσίευσαν μερικές φωτογραφίες και βίντεο από το σπίτι, στο οποίο διαμένουν και αν παρατηρήσετε καλά έχουν πολλές ομοιότητες και χαρακτηριστική είναι αυτή του πέτρινου τοίχου αλλά και της μεγάλης πισίνας.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved