Showbiz

Κλέλια Ανδριολάτου: Ο απίθανος χορός της σε πανηγύρι στην Πάτμο τον Δεκαπενταύγουστο! (video)

Gossip-tv Team

H Κλέλια Ανδριολάτου απολαμβάνει το καλοκαίρι της και η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις της, κάνοντάς μας να την ζηλεύουμε λιγάκι παραπάνω!

Η πανέμορφη ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα social media και ήδη από την αρχή του καλοκαιριού μας έχει συνηθίσει σε απίθανα ποστ, στα οποία και πρωταγωνιστεί η άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

Από την αρχή του Ιουλίου, η Κλέλια Ανδριολάτου βρισκόταν στα Κουφονήσια, παρέα με τις αγαπημένες της φίλες, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Έλενα Χριστοπούλου και Βασιλική Ρούσσου και οι τέσσερίς τους πέρασαν φανταστικά στον αγαπημένο τους καλοκαιρινό προορισμό που, ανεξαρτήτως των υποχρεώσεών τους, προσπαθούν να επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου, η Κλέλια Ανδριολάτου θέλησε να πραγματοποιήσει ακόμα μια καλοκαιρινή εξόρμηση και επισκέφθηκε το νησί της Πάτμου, όπου και πάλι βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει λίγο παραπάνω, να γεμίσει τις μπαταρίες της, μιας και η ερχόμενη σεζόν θα είναι άκρως απαιτητική για εκείνη, μιας και θα είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, γεγονός που σημαίνει ότι τα γυρίσματα θα είναι πολλά και η δουλειά απαιτητική.

Η όμορφη ηθοποιός δημοσίευσε το απόγευμα της Τρίτης 16 Αυγούστου ένα υπέροχο βίντεο, όπου βρίσκεται σε ένα πανηγύρι στην Πάτμο και χορεύει με την ψυχή της, διασκεδάζοντας το καλοκαίρι και τις διακοπές της!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved