Showbiz

Κηδεία Κόκοτα: Συγκινεί ο Δημήτρης Κόκοτας μιλώντας για τον πατέρα του:«Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος»

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Κηδεία Κόκοτα: Ο Δημήτρης Κόκοτας, γιος του Σταμάτη Κοκοτα, καταρρακωμένος και βυθισμένος στην απόλυτη θλίψη αρκέστηκε να πει μόλις δύο κουβέντες στου δημοσιογράφους για τον πατέρα του. 

Με κάθε γραμμή του προσώπου του να μαρτυρά τη θλίψη του, ο Δημήτρης Κόκοτας, μοναχογιός του αξέχαστου τραγουδιστή, δεν θέλησε να πει πολλά λόγια.

Αρκέστηκε να τονίσει όμως πως: «Ο πατέρας μου ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Αγαπούσε όλον τον κόσμο».

Λίγο πριν ο ίδιος είχε συγκινηθεί ιδιαίτερα με τον επικήδειο που είχε ετοιμάσει για να αποχαιρετήσει τον μεγάλο καλλιτέχνη.

Πατέρας και γιος ήταν πολύ δεμένοι και μάλιστα ο Σταμάτης Κόκοτας, παρ' όλο που ήταν αντίθετος στην απόφαση του Δημήτρη να ασχοληθεί με το τραγούδι τη δεκαετία του '90, όταν είδε ότι δεν θα κατάφερνε να του αλλάξει την απόφαση, τον βοήθησε με κάθε τρόπο για να γίνει τραγουδιστής και φυσικά καλός.

Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει άλλες δύο αδελφές, την Έλλη και τη Μαριάννα, καρπό του έρωτα του Σταμάτη Κόκοτα από τον γάμο του με την τελευταία του σύζυγο, Εύα. Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει μία κόρη, τη Ριάνα ενώ η αδελφή του Έλλη έχει επίσης ακόμα ένα παιδί, την Άννυ η οποία είχε χαρίσει στον Σταμάτη Κόκοτα και δισέγγονο.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τις δηλώσεις του Δημήτρη Κόκοτα για τον πατέρα του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved