Showbiz

Μαρία Μάρκου: Η «Γυναίκα με τα μαύρα» του The Chase μίλησε πρώτη φορά για τα δύο διαζύγιά της

Gossip-tv Team

Η Μαρία Μάρκου είναι η Γυναίκα με τα μαύρα στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι The Chase και βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας, όπου και μίλησε για τα δύο διαζύγιά της. 

Η ίδια είναι νομικός και επικοινωνιολόγος και κατέθεσε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη την άποψη της για το εάν υπάρχει «βελούδινο» διαζύγιο αλλά και για το πώς οδηγούνται οι σχέσεις στον χωρισμό.

Η Μαρία Μάρκου παραδέχτηκε λοιπόν ότι δεν υπάρχει βελούδινο διαζύγιο. Υπάρχει όμως, πολιτισμένο. Σύμφωνα με τον νόμο, όπως ανέφερε η ίδια, το διαζύγιο αυτό εκδίδεται άμεσα σε 15 ημέρες και χωρίς αντιδικίες, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά.

«Κάθε χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος, μια απώλεια, ένας κύκλος που κλείνει. Είναι πολύ σημαντικό να αποδεχτούμε πως δε θα είναι ‘’βελούδινο’’ αλλά δύσκολο» ανέφερε από την πλευρά της η ψυχολόγος Χρίστινα Γρηγορέα.

Ένας χωρισμός είναι ακόμη πιο δύσκολος όταν υπάρχουν παιδιά. Η Μαρία Μάρκου ανέφερε πως πολλοί γονείς συνήθως εργαλειοποιούν τα παιδιά τους μετά από έναν χωρισμό.

«Οι ρόλοι πρέπει να είναι διακριτοί. Παραμένουν γονείς και μετά τον χωρισμό. Τα παιδιά δεν πρέπει να επωμιστούν αυτή την κατάσταση. Εάν είναι φιλικοί μεταξύ τους και διατηρούν καλές σχέσεις, τότε η αλλαγή αυτή θα είναι πιο εύκολη για τα παιδιά τους» είπε.

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση της Chaser:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved