Showbiz

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτός θα είναι ο νονός του γιου τους

Gossip-tv Team

Ποιος θα βαφτίσει τον γιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη έδωσε το Happy Day.

Την αποκάλυψη έκανε η Τίνα Μεσσαροπούλου για τον νονό του μικρού λέγοντας ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρουέκανε πρόταση στον Γιώργο Μανίκα, ο οποίος είναι και εκείνος μπαμπάς.

Συγκεκριμένα ανέφερε η δημοσιογράφος, Τίνα Μεσσαροπούλου: «Έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα της κουμπαριάς. Αυτή η ιδέα δεν έχει πέσει από τους followers μόνο. Φαίνεται πως ο Δημήτρης έχει κάνει ήδη πρόταση στον Γιώργο Μανίκα να τους βαφτίσει το παιδί που απέκτησε με την Ιωάννα Τούνη και ο Γιώργος είναι στη διαδικασία που το σκέφτεται πολύ».

Τις τελευταίες εβδομάδες και λίγο μετά τη γέννηση του μπέμπη τους, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχουν εγκατασταθεί στο σπίτι τους στην Αθήνα, μιας και επαγγελματικές υποχρεώσεις του Δημήτρη το απαιτούν, αφού πρέπει να είναι παρών για την τηλεοπτική εκπομπή που συμμετέχει "Χαμογέλα και Πάλι". Ο μικρούλης τους έχει αλλάξει όλη την καθημερινότητά τους και η αλήθεια είναι πώς ακόμα και αν κουράζονται πολύ και πλέον ο ύπνος είναι κάτι που σχεδόν έχουν ξεχάσει, απολαμβάνουν την κάθε στιγμή με τον μικρό τους...

Τελικά νονός θα είναι ο κολλητός του Δημήτρη; Μένει να δούμε αν θα αποδεχθεί την πρόταση ο Γιώργος Μανίκας.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved