Showbiz

Μαρία Σολωμού: «Το πρώτο βράδυ χωρίς τον Μάριο, ο γιος μου πήρε τη θέση του στο κρεβάτι... Έκλαιγα»

Gossip-tv Team

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε η Μαρία Σολωμού

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνης της, στον τοκετό και πώς τον έζησε ενώ αποκάλυψε τις πρώτες στιγμές με τον γιο της, όταν με τον Μάριο Αθανασίου πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

solomou-(2).jpg

«Γέννησα με φυσιολογικό τοκετό χωρίς επισκληρίδιο. Μόλις γέννησα και αφού είδαμε ότι το παιδί είχε όλα τα δάχτυλά του και ήταν μια χαρά, είπα “Πάρτε το και κοιμίστε με τώρα!”. Τους πρώτους τρεις μήνες με το μωρό έβγαινα μέχρι το μπαλκόνι.

1680362813980-570635319-solomou-(2).jpg

Δύο χρονών ο Μάριος φεύγει για ένα ταξίδι και μου είπε πώς μόλις γυρίσει από την Κύπρο δεν θα ξανάρθει στο σπίτι. Την ημέρα που πήρε απλά την τσάντα, το ίδιο βράδυ το παιδί πρώτη φορά στη ζωή του, ακούω πατουσάκια, κατέβηκε από την κούνια και πήρε τη θέση του Μάριου στο κρεβάτι. Τον άφησα να κοιμάται στη θέση του πατέρα του ένα χρόνο και η ψυχολόγος να μου πει να το γυρίσω στο δωμάτιό του. Ήμουν διατεθειμένη να μην δω άντρα μέχρι να πάει το παιδί φαντάρος.

solomou-(3).jpg


Είχαμε πει με τον Μάριο να τον πάρει στην εφηβεία και να δει πώς είναι να μένει με όλη την οικογένεια. Έφυγα εγώ από το σπίτι και ήρθαν σε αυτό. Άφησα κάποια πράγματα στον κάτω όροφο και για τρεις μήνες έμενα μαζί τους», είπε μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved