Showbiz

Ναταλία Γερμανού: «Όταν πέθανε ο πατέρας μου, ανάμεσα στα τηλεγραφήματα που έλαβα, έλαβα και...»

Gossip-tv Team

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι του Σαββάτου 3/6.

Αφορμή στάθηκε το νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ του Μανώλη Λιδάκη, το οποίο προβλήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μία όμορφη ιστορία με το τηλεοπτικό κοινό και μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που τη συνδέει με τον τραγουδιστή.

«Κατά την προσωπική μου άποψη, ο Μανώλης Λιδάκης είναι από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές που έχουμε. Πριν από χρόνια, όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου, ανάμεσα στα τηλεγραφήματα που έλαβα και τα γράμματα, έλαβα και μία ανθοδέσμη. Στην κάρτα, ήταν το όνομά του. Χωρίς να είμαστε φίλοι, χωρίς να έχουμε κάνει παρέα. Δύο πάρα πολύ γλυκά λόγια και από κάτω Μανώλης Λιδάκης», αποκάλυψε η παρουσιάστρια στο «Καλύτερα δε γίνεται».

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ κι από τότε ξεκίνησε μία σχέση, μία φιλία, η οποία δεν είναι από τις κλασικές που τον βλέπεις τον άλλον, βγαίνετε κάνεις παρέα κλπ, αλλά αντέχει όλα αυτά τα χρόνια. Τον εκτιμώ απεριόριστα, τον έχω μέσα στην καρδιά μου, κυρίως γιατί είναι ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων, πολύ ξεχωριστός, ό,τι έχει να πει το λέει με τη μουσική του, με τη σπάνια φωνή του. Τον έχουμε χάσει τελευταία, είναι στην Κρήτη, κάνει παρέα με πολύ λίγους ανθρώπους», κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved