Showbiz

Λίλιαν Αρχοντή: «Χώρισα όταν ήμουν έγκυος, ο μπαμπάς της κόρης μου δεν συμμετείχε στο μεγάλωμά της»

Gossip-tv Team

H Λίλιαν Αρχοντή, η «μοναδική αγάπη» του Μάνθου Φουστάνου από το Κωνσταντίνου και Ελένης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και εξομολογήθηκε όλα όσα βίωσε στην προσπάθειά της να μεγαλώσει τη μοναχοκόρη της. 

Μεταξύ άλλων η Λίλιαν Αρχοντή είπε: «δεν είναι εύκολο για μια μάνα με ένα εισόδημα και ειδικά εισόδημα ηθοποιού, που ξέρουμε πολύ καλά ότι στο επάγγελμα αυτό δε δουλεύεις όλο τον χρόνο, να τα βγάζουμε πέρα.

Χώρισα όταν ήμουν έγκυος. Δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία, από μια στιγμή και μετά αφορά την κόρη μου μεγαλώνοντας. Φυσικά τον έχει γνωρίσει τον μπαμπά της, αφού έχει και το επίθετο του, αλλά δε συμμετείχε στο μεγάλωμά της».

lilian-arxonti.jpg

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Ήμουν μόνη μου με τη μητέρα μου και έτσι πορευτήκαμε. Δόξα τω Θεώ και την Παναγία πήγαν όλα πολύ καλά. Δε σκέφτηκα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου γιατί όσο το παιδί ήταν μικρό ήμουν δοσμένη στο παιδί και εξακολουθώ να είμαι και τώρα. Δεν ήταν ούτε στα σχέδια μου ούτε στο μυαλό μου να ξαναφτιάξω τη ζωή μου».

Η ηθοποιός κατέληξε λέγοντας: «Μου έχουν γίνει προτάσεις για την τηλεόραση αλλά εγώ δεν τις δέχθηκα. Εν τω μεταξύ το διάστημα που έγιναν και κάποια άλλα επαγγελματικά, εγώ ήμουν πάρα πολύ πνιγμένη».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved