Σωτήρης Νίνης: «Δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήμουν στη θέση του κάθε σπουδαστή ή φοιτητή»
G-Sports

Σωτήρης Νίνης: «Δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήμουν στη θέση του κάθε σπουδαστή ή φοιτητή»

Είναι αναμφισβήτητα ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, τον έχουν χαρακτηρίσει «παιδί – θαύμα».

Ο Σωτήρης Νίνης είναι ο μικρότερος σε ηλικία σκόρερ της Εθνικής Ομάδας. Πώς αισθάνεται για αυτή του την κατάκτηση αλλά και την επιτυχία ο ποδοσφαιριστής;

«Αισθάνομαι γενικότερα τυχερός άνθρωπος. Το επάγγελμα που κάνω ήταν το χόμπι μου. Άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο από ευχαρίστηση και τώρα πια η ευχαρίστηση αυτή μου προσφέρει την οικονομική δυνατότητα να ζω – και μάλιστα καλά», δηλώνει στο περιοδικό "Εγώ".

Και μπορεί ο Σωτήρης Νίνης να απολαμβάνει χρήματα, δόξα και επιτυχία αλλά στην ηλικία των 22 ετών και με τόσες προπονήσεις και αγώνες έχει στερηθεί κάποια άλλα πράγματα. Έχει μπει ποτέ στη διαδικασία να συγκρίνει τον εαυτό του με έναν άλλο συνομήλικό του ο οποίος μπορεί είτε να σπουδάζει είτε να μένει με τους γονείς του; Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, αναφέρει: «Πολλές φορές το σκέφτομαι και μπαίνω σε σύγκριση. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήμουν στη θέση του κάθε σπουδαστή ή φοιτητή. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ανταποκριθώ στα έξοδα και τις οικονομικές ανταποκριθώ στα έξοδα και τις οικονομικές απαιτήσεις που υπάρχουν για κάποιο νέο σήμερα. Ακόμα και εκείνοι που μένουν με τους γονείς τους, τα βγάζουν πέρα πολύ δύσκολα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved