Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής δηλώνει: «Δεν έχω ζήσει τη χλιδή»
G-Sports

Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής δηλώνει: «Δεν έχω ζήσει τη χλιδή»

Όταν ακούμε τη λέξη ποδοσφαιριστής και μάλιστα πολύ επιτυχημένος το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι δόξα, χρήματα, χλιδή.

Όπως φαίνεται, όμως, δεν είναι πάντα έτσι, υπάρχουν και εξαιρέσεις. Μια τέτοια εξαίρεση είναι ο Σωτήρης Νίνης. Ο ποδοσφαιριστής, μιλώντας στο περιοδικό "Εγώ", δήλωσε: «Δεν έχω ζήσει τη χλιδή. Ποτέ δεν το σκέφτηκα έτσι. Απλώς ένιωσα ανακουφισμένος με το οικονομικό κομμάτι. Ποτέ δεν έκανα σπατάλες. Δεν κάνω τίποτα διαφορετικό απ' ότι πριν. Το μόνο που έχω καταφέρει είναι να βοηθήσω τους γονείς μου και τα αδέρφια μου. Προέρχομαι από φτωχή οικογένεια. Μην ξεχνάς ότι, μέχρι τα 18 μου, οι γονείς μου είχαν το βάρος. Οφείλω τα πάντα στους γονείς μου»

Ποια όμως είναι τα πρότυπα του Σωτήρη Νίνη και πώς μεγάλωσε; «Δεν είχα άλλα πρότυπα πέρα από τους γονείς μου. Τίποτα δεν τους χαρίστηκε. Πάλεψαν πολύ για να αποκτήσουν ό,τι έχουμε. Νιώθω ευγνώμων. Παρά τα κακά σχόλια που έχω ακούσει για την οικογένειά μου και για μένα, το μόνο που λέω είναι ότι δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Μοχθήσαμε πολύ για να αποκτήσουμε ό,τι έχουμε.», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved