David Beckham: To prive πάρτι και το καραούλι από τους fans!
G-Sports

David Beckham: To prive πάρτι και το καραούλι από τους fans!

O David Beckham, όπως το gossip-tv σας ενημέρωσε πρώτο από χθες το μεσημέρι βρίσκεται στην Ελλάδα! Ο άσσος του ποδοσφαίρου βρέθηκε χθες το απόγευμα στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Παναθηναϊκό Στάδιο και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Ο David μαζί με τον υπουργό Hugh Robertson και τον Δήμαρχο του Λονδίνου Boris Johnson συνόδευσαν την πριγκίπισσα Άννα που κράτησε τη δάδα με τη Φλόγα για να την μεταφέρει στην βρετανική πρωτεύουσα.

Ενώ το βράδυ σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες έδωσε το παρών σε πάρτι που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του! Το πάρτι έγινε στο roof garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια και όλη η επιχειρηματική και εφοπλιστική αφρόκρεμα έδωσε το παρών! Ο David με την ευγένεια και την απλότητά του εξέπληξε τους παρευρισκομένους! Συνομίλησε με τους περισσότερους και δεν σταματούσε να χαμογελά! Κατά την έξοδό του από το ξενοδοχείο τον περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη! Δυο θαυμαστές του του είχαν στήσει καρτέρι για να τον δουν από κοντά! Ο άσσος του ποδοσφαίρου, αν και είχε προσωπική ασφάλεια, δύο σωματοφύλακες, δεν χάλασε το χατίρι στους fans του, σταμάτησε και τους υπέγραψε αυτόγραφα!

Αυτή την ώρα βρίσκεται στο Μαράζλειο σχολείο και στη συνέχεια θα παρευρεθεί στην βρετανική πρεσβεία με την πριγκίπισσα Άννα! Σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr στις 15:00 μ.μ ο David Beckam θα αναχωρήσει από τη χώρα μας με την πριγκίπισσα με ειδική πτήση της British Airways!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved