Γιώργος Χειμωνέτος:  Σφύριξε κι… έληξε!
G-Sports

Γιώργος Χειμωνέτος: Σφύριξε κι… έληξε!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Διδυμότειχο ο «Λαϊκός Ποδηλατικός Γύρος» με τη συμμετοχή του Ολυμπιονίκη Γιώργου Χειμωνέτου.

Ο αγώνας διοργανώθηκε το Σάββατο 26 Μαΐου 2012 από το «Ευγενίδειο» Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Περιβάλλοντος.

Με σύμμαχο τον υπέροχο καιρό και με το σύνθημα «Διαδώστε το...», ο Ολυμπιονίκης Γιώργος Χειμωνέτος έδωσε την εκκίνηση. Περισσότεροι από διακόσιοι ποδηλάτες όλων των ηλικιών, ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου από την πλατεία Δημοκρατίας για έναν «Λαϊκό Ποδηλατικό Γύρο» της πόλης. Στη συνέχεια της εκδήλωσης, διεξήχθησαν στην κεντρική πλατεία της πόλης δεξιοτεχνίες με τους μικρούς ποδηλάτες.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ποδηλατήσουν με τον Ολυμπιονίκη Γιώργο Χειμωνέτο, να συνομιλήσουν για θέματα αθλητισμού και ποδηλασίας, να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο κόσμος, με την αθρόα συμμετοχή του, αγκάλιασε με ενθουσιασμό τη διοργάνωση και απέδειξε την αγάπη του για τον αθλητισμό και το ποδήλατο, ένα μέσο που ήδη έχει ενσωματώσει στην καθημερινότητά του, με διάφορα οφέλη όπως η προστασία του περιβάλλοντος και ο υγιεινός τρόπος ζωής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved