Ο Έλληνας σχεδιαστής του Σουμάχερ!
G-Sports

Ο Έλληνας σχεδιαστής του Σουμάχερ!

Ένα Ελληνόπουλο βρίσκεται πίσω από τον σχεδιασμό του μονοθέσιου αγωνιστικού αυτοκινήτου του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1.

Ο Βαγγέλης Αρβανιτάκης αν και είναι μόλις 24 ετών, έχει το προνόμιο να αποτελεί έναν από τους βασικούς σχεδιαστές αεροδυναμικής στο μεγαλύτερο team της Φόρμουλα 1, για λογαριασμό της Mercedes. Είναι ο άνθρωπος που φτιάχνει και βελτιώνει συνεχώς την καμπίνα στο μονοθέσιο στο οποίο κάθεται ο Μίκαελ Σουμάχερ, ο άνθρωπος που «δαμάζει» τις περισσότερες πίστες του κόσμου. Σήμερα είναι ο μοναδικός Έλληνας που μαζί με μια δεκαμελή ομάδα κορυφαίων επιστημόνων σχεδιάζουν τα αυτοκίνητα του Μίκαελ Σουμάχερ και του Νίκο Ρόσμπεργκ, δύο ανθρώπων που έχουν γράψει με μεγάλα γράμματα τα ονόματά τους στις διασημότερες πίστες του κόσμου!

«Αυτό ήταν το όνειρό μου από μικρός. Αγαπούσα τους αγώνες αυτοκινήτων και έτρεξα σε πολλά πρωταθλήματα σε πίστες καρτ όπου κατέκτησα αρκετά μετάλλια. Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθούσα στενά όλους τους αγώνες της Φόρμουλα 1. Έτσι, από μικρός ήθελα να βρω μια δουλειά που να είμαι κοντά στη Φόρμουλα και τα κατάφερα» λέει στην «Espresso» ο νεαρός από τη Νέα Σμύρνη, ο οποίος κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να βρεθεί δίπλα στα μεγάλα ονόματα των αγώνων αυτοκινήτου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved