G-Sports

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ, χαλαρώνει στην Μύκονο

Gossip-tv Team

Την πανέμορφη Μύκονο επέλεξε o Κριστιάνο Ρονάλντο για να χαλαρώσει μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Πορτογαλίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε λοιπόν να γνωρίσει τις ομορφιές της Μυκόνου και να κολυμπήσει στα καταγάλανα νερά της πριν επιστρέψει στην Μαδρίτη για να ξεκινήσει προετοιμασία με την Ρεάλ.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφθασε αεροπορικώς στο νησί την Κυριακή 29 Ιουνίου και δεν έδειξε καμία διάθεση για δημοσιότητα, αφού ζήτησε από τους παπαράτσι στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου να μην φωτογραφηθεί. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την κάμερα του Mykonos Live Tv, η οποία τον «συνέλαβε» αρκετές ώρες αργότερα, πάνω σε σκάφος.
Ο Κριστιάνο διαμένει στην βίλλα της Γιάννας Αγγελοπούλου στον Άγιο Λάζαρο και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν συνοδεύεται από την σύντροφό του, Ιρίνα Σάικ αλλά από λίγους και καλούς φίλους. Την τρίτη μέρα της παραμονής του στην Μύκονο, ο Κριστιάνο επιβιβάστηκε μαζί με την παρέα του σε πολυτελές γιοτ και επισκέφθηκαν την γειτονική Πάρο, ενώ στον γυρισμό η θαλαμηγός έκανε στάση στα Ρήνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved