Ζέτα Θεοδωροπούλου-Παναγιώτης Ταχτσίδης! Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους! Η μετακόμιση και η νέα σελίδα
G-Sports

Ζέτα Θεοδωροπούλου-Παναγιώτης Ταχτσίδης! Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους! Η μετακόμιση και η νέα σελίδα

Μπορεί να πέρασαν τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως τετραµελής οικογένεια στη Βρετανία, αλλά το προσεχές µέλλον θα τους βρει σε ιταλικό έδαφος.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, τη σύντροφό του Ζέτα Θεοδωροπούλου και τα δύο τους παιδιά. Η οικογένεια Ταχτσίδη την περασµένη χρονιά είχε µετακοµίσει στη Βρετανία για να βρίσκονται όλοι µαζί στο πλευρό του διεθνούς ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε πάρει µεταγραφή στην αγγλική οµάδα Νότιγχαµ Φόρεστ.

Ετσι, η Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη, µε την 3 ετών κόρη τους Αφροδίτη και τον µόλις 4 µηνών γιο τους, που θα βαφτίσουν Κωνσταντίνο, πέρασε τις ηµέρες των εορτών µακριά από γονείς και φίλους. Οµως, πάνω που η οικογένεια είχε αρχίσει να προσαρµόζεται στον βρετανικό τρόπο ζωής, αναγκάζεται να ετοιµάσει ξανά βαλίτσες, αυτή τη φορά για την ιταλική πόλη Λέτσε, στην οµάδα της οποίας ο 27χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής υπέγραψε πριν από λίγες ηµέρες συµβόλαιο για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Μάλιστα, δεν πρόκειται να νιώσουν και πολύ αποκοµµένοι από την Ελλάδα, αφού πρόκειται για περιοχή της Κάτω Ιταλίας, που διαθέτει πολλά ελληνόφωνα χωριά. «Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευµένο και ζει την απόλυτη ευτυχία µαζί µε τα παιδιά του. Οπου κι αν χρειαστεί να βρεθούν, θέλουν να είναι πάντα και παντού µαζί. Μάλιστα, υποδέχθηκαν την είδηση της µεταγραφής του Παναγιώτη µε µεγάλη χαρά και ετοιµάζονται να αλλάξουν για µια ακόµα φορά χώρα και κατοικία», αποκαλύπτει στενός τους φίλος και συνεχίζει: «Η Ιταλία, άλλωστε, αποτελεί µια από τις αγαπηµένες τους χώρες, µιας και στο παρελθόν ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει ξαναπαίξει σε οµάδες της γειτονικής χώρας, όπως οι Ρόµα, Κατάνια, Βερόνα, Τζένοα και Κάλιαρι.

Εξάλλου βρίσκεται µια ανάσα από την Ελλάδα και µπορούν να επιστρέφουν στην πατρίδα όποτε το επιθυµούν». Το ζευγάρι, µαζί µε τα παιδιά του, πέρασε ονειρικές γιορτές στη Βρετανία, ενώ στο σπίτι τους στο Νότιγχαµ δεν έλειψαν τα παραδοσιακά µελοµακάρονα και οι κουραµπιέδες. Αµέσως µετά το τέλος της εορταστικής περιόδου, όµως, άρχισε και το πακετάρισµα, µιας και η οικογένεια θα πρέπει να µετακοµίσει σύντοµα, καθώς ο Παναγιώτης Ταχτσίδης πρέπει να ξεκινήσει άµεσα προπονήσεις µε τη νέα του οµάδα, τη Λέτσε.

Αλά ιταλικά αναµένεται να γιορτάσει η οικογένεια και τα γενέθλια του διεθνούς ποδοσφαιριστή, στα µέσα Φεβρουαρίου, µε... ιθύνοντα νου την όµορφη Ζέτα, η οποία κάθε χρόνο ξεπερνάει τον εαυτό της σε ιδέες και εκπλήξεις προκειµένου να κάνει αξέχαστη τη συγκεκριµένη ηµέρα στον σύζυγό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved