Μαρία Σάκκαρη! Για ψώνια και beauté με τη μαμά της Αγγελική Κανελλοπούλου!
G-Sports

Μαρία Σάκκαρη! Για ψώνια και beauté με τη μαμά της Αγγελική Κανελλοπούλου!

Ποιος είπε ότι η ζωή μιας από τις κορυφαίες Ελληνίδες τενίστριες είναι μόνο προπόνηση και ατέλειωτες ώρες στα court;

Η Μαρία Σάκκαρη πάντως, η οποία έχει κορυφαία κατάταξη τα νούμερα 29 και 293 στα μονά και τα διπλά αντίστοιχα των αγώνων τένις και θεωρείται η δεύτερη καλύτερη Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών (να τα λέμε και αυτά!), ως νέα κοπέλα που είναι, λατρεύει να προσέχει την εξωτερική της εμφάνιση.

Έτσι, η 24χρονη κορυφαία τενίστρια βρέθηκε πριν από μερικά μεσημέρια με τη μητέρα της –άλλο μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού τέννις- Αγγελική Κανελλοπούλου σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων για ψώνια αλλά και περιποίηση ομορφιάς σε κατάστημα εκεί. Άγρυπνος φρουρός στο πλευρό της, η μητέρα της η οποία και υπήρξε ο φάρος της ζωής της μέχρι σήμερα αλλά και το ίνδαλμά της, σε ό,τι αφορά την απόφασή της να ασχοληθεί με το τέννις. Ένα απαιτητικό αλλά και ιδιαίτερο άθλημα που δεν γνωρίζει τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα όμως τώρα με αθλητές σαν τη Μαρία και τον Στέφανο Τσιτσιπά, υπάρχει μία ελπίδα.

Μαμά και κόρη περιποίηθηκαν τα νύχια των χεριών τους και όταν τελείωσαν, πήγαν άλλη μία βόλτα στα μαγαζιά του εμπορικού κέντρου μία βόλτα για να δουν βιτρίνες πριν επιστρέψουν σπίτι.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη βόλτα τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved