Δεν πάει ο νους σας τι φιλοδώρημα άφησε ο Ronaldo στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου στην Καλαμάτα!
G-Sports

Δεν πάει ο νους σας τι φιλοδώρημα άφησε ο Ronaldo στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου στην Καλαμάτα!

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγε από τη χώρα μας για τον επόμενο σταθμο των φετινών διακοπών του ο Cristiano Ronaldo

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν για διακοπές στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στο υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino που προσφέρει τις ανέσεις και την ιδιωτικότητα που επιζητούσε ο ίδιος και τα αγαπημένα του πρόσωπα .

Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας El Español, ο διάσημος άσος του ποδοσφαίρου διέμεινε σε σουίτα 630 τετραγωνικών μέτρων η οποία βρίσκεται χτισμένη μόλις λίγα μέτρα από εκεί που σκάει το κύμα. Όσο για τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που είχε στη διάθεσή της η οικογένεια Ronaldo, αρκεί να πούμε ότι είχε στη διάθεσή του 24 ώρες το 24ωρο μπάτλερ, μεταφορές, χρήση ελικοδρομίου, ακόμα και δικό του σεφ να τους ετοιμάζει ό,τι θα ήθελαν να απολαύσουν στο γεύμα τους. Φυσικά, οι υπηρεσίες και οι ανέσεις, είχαν αντίστοιχα και το ανάλογο αντίτιμο καθώς για κάθε διανυκτέρευση ο Ronaldo έδινε 8.000 ευρώ, στο σύνολο 56.000 ευρώ.

Και επειδή έμεινε τόσο ευχαριστημένος από τη φιλοξενία και τις εξυπηρετήσεις του προσωπικού, φρόντισε να τους ανταμείψει με ένα απίστευτο φιλοδώρημα. Διαβάστε παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved