Απίστευτο! Η Βασιλική Μιλλούση κάνει σπαγκάτο πάνω στη δοκό στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της (pics)
G-Sports

Απίστευτο! Η Βασιλική Μιλλούση κάνει σπαγκάτο πάνω στη δοκό στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της (pics)

Η Βασιλική Μιλλούση... λαχτάρησε πολλές μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες που έχουν γεννήσει και ξέρουν τι πρέπει και τι απαγορεύεται σε μία εγκυμοσύνη! Και σίγουρα πολύ έντονες ασκήσεις, είναι απαγορευτικές. 

Για άλλες γυναίκες, όμως και όχι για τη Βασιλική Μιλλούση η οποία μπορεί να διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας τον καρπό του έρωτά της από τον Άρχοντα των κρίκων Λευτέρη Πετρούνια, αλλά δεν μπορεί να μείνει ούτε λεπτό μακριά από τον αγαπημένο της χώρο, εκεί όπου προπονείται.

Εντάξει, πλέον έχει περιορίσει κατά πολύ τις ασκήσεις της καθημερινά αλλά μιας και βρισκόταν κοντά σε δοκό, να μην ανέβει να κάνει ένα σπαγκάτο;

Η φωτογραφία όπου επιδίδεται στη συγκεκριμένη άσκηση, και την οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram σχολιάστηκε από δεκάδες γυναίκες που δεν έκρυψαν την ανησυχία τους για εκείνη.

Οι περισσότερες τη ρώτησαν ευθέως αν γνωρίζει ο γιατρός της για τις ασκήσεις που κάνει και αν της το επιτρέπει, με την ίδια όμως να δείχνει μία χαρά και πολύ χαρούμενη που βρισκόταν στον... φυσικό της χώρο. Μάλιστα, στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου απεικονίζεται να κάνει σπαγκάτο, έγραψε χαρακτηριστικά: «Είπα να της περάσω λίγο το μικρόβιο της "ισορροπίας"για πρώτη φορά...λέτε να πιάσει??».

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία και αρκετές ακόμα στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved