Πετρούνιας: Φωτοραφίζει τη Μιλλούση στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και την... τρολάρει! (photos)
G-Sports

Πετρούνιας: Φωτοραφίζει τη Μιλλούση στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και την... τρολάρει! (photos)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση άρχισαν να μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού και φυσικά το... διασκεδάζουν! 

Μάλιστα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο άθλημα των κρίκων δεν παραλείπει να... τρολάρει τη σύζυγό του για τη φουσκωμένη κοιλίτσα της μιας και είναι πολύ... περίεργο για όλους που η Βασιλική έχει χάσει, λόγω εγκυμοσύνης την άψογη σιλουέτα της.

Τη φωτογράφισε λοιπόν καθώς απολάμβανε την απογευματινή της ξεκούραση με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, γράφοντας το σχόλιο πάνω στη φωτογραφία: "Μία φούσκα ρε παιδιά", με τη Βασιλική φυσικά να γελάει και να απολαμβάνει τα πειράγματα του συζύγου της.

Η Βασιλική διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και της απομένουν μόλις λίγοι ακόμη μήνες πριν κρατήσει για πρώτη φορά το μωρό της στην αγκαλιά της.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον περασμένο Ιούλιο με πολιτικό γάμο προκειμένου να αποφύγει τα προβλήματα γραφειοκρατίας που μπορεί να προέκυπταν σε ό,τι αφορά την αναγνώριση του παιδιού, κάτι που έτσι και αλλιώς θα έκαναν στο μέλλον αφού από νωρίς κατάλαβαν πως ήταν γεννημένοι ο ένας για τον άλλον.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ζευγαριού αλλά και τη φωτογραφία κατά την οποία ο Άρχοντας των κρίκων... τρολάρει τη σύζυγό του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved