Με τη δύναμη της έδρας για τρίτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
G-Sports

Με τη δύναμη της έδρας για τρίτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

  • Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και το «20 και Κάρφωσες» για τον αγώνα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Βιλερμπάν

Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ δίνει αύριο (21:30) ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με τη Βιλερμπάν. Θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να πετύχει την τρίτη σερί νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στα playoff της Euroleague.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται στην 6η θέση με 12 νίκες και 8 ήττες και προσπαθούν να περάσουν 2 τουλάχιστον ομάδες από τις Μακάμπι Τελ Αβίβ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα, οι οποίες έχουν 2 νίκες περισσότερες, για να μπουν στην πρώτη τετράδα και να αγωνιστούν με πλεονέκτημα έδρας στα playoff. Η Βιλερμπάν βρίσκεται στην 13η θέση με 8 νίκες και 12 ήττες.

Στην Αγία Πετρούπολη για τη νίκη ο Ολυμπιακός

Τον ίδιο απολογισμό με τη γαλλική ομάδα έχει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει σήμερα (19:00) στην Αγία Πετρούπολη τη Ζενίτ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν την πρώτη επιτυχία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο τους κόντρα στη Μπάγερν. Δεν έχουν περιθώρια για απώλειες και χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη στην προσπάθειά τους να προκριθούν στα playoff.

Η Ζενίτ έχει 6 νίκες και 14 ήττες και ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με τη Μπάγερν Μονάχου.

Συνδυασμός νικητή αγώνα και πρώτου σκόρερ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα παιχνίδια Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Βιλερμπάν και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Ολυμπιακός. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στα τρίποντα, τα ριμπάουντ, τα κλεψίματα, τα κοψίματα, τα φάουλ των δύο ομάδων, τους Over/Under πόντους των παικτών, τη διαφορά πόντων, τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, τον σκόρερ του πρώτου και του τελευταίου πόντου, τον συνδυασμό του νικητή του αγώνα και του πρώτου σκόρερ, τους head to head πόντους παικτών, το ημίχρονο-τελικό, το ημίχρονο και την περίοδο με τους περισσότερους πόντους.

Στους αγώνες Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Βιλερμπάν, Ζενίτ-Ολυμπιακός και σε όλα τα παιχνίδια της Euroleague, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ την προωθητική ενέργεια «20 και Κάρφωσες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved