Tα έδωσε όλα ο Τσιτσιπάς! Είναι ο νικητής της καρδιάς μας και το twitter τον αποθεώνει
G-Sports

Tα έδωσε όλα ο Τσιτσιπάς! Είναι ο νικητής της καρδιάς μας και το twitter τον αποθεώνει

Μόνο περήφανοι είμαστε για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, Στέφανο Τσιτσιπά που έδωσε την ψυχή του προσπαθώντας να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Την κατέκτησε όμως στην καρδιά όλων των Ελλήνων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «λύγισε» στον τελικό του Ρολάν Γκαρός και μετά την αρχική επικράτηση του στα δυο πρώτα σετ, τελικά ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα για εμάς ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο μεγάλος νικητής και για μια ακόμη φορά το twitter τον αποθέωσε.

Δες τα σχόλια στη gallery

Κατάφερε να γίνει το Nο1 πρότυπο για του Έλληνες τενίστες, ενώ μέσα από τις επιτυχίες του, μας έκανε να γνωρίσουμε καλύτερα το τένις, αλλά και τον ίδιο, ο οποίος είναι μόλις 22 ετών, έχοντας στην πλάτη του μια σημαντική καριέρα.

«Κουβαλάω την Ελλάδα παντού. Έχω μια ξεχωριστή σχέση με τη χώρα μου, είμαι πιστός πρέσβης, νιώθω τρομερή υπερηφάνεια που μπορώ και βοηθάω με το τένις μου την Ελλάδα του αύριο. Με τα αποτελέσματα μου, με το τένις που δείχνω ότι μπορώ να παίξω δίνω ώθηση, εμπνέω νέα παιδιά να βγουν έξω να ξεκινήσουν το σπορ. Και όχι μόνο το τένις, να ξεκινήσουν να αθλούνται γενικά, γιατί ο αθλητισμός είναι ένα υπέροχο πράγμα, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα», έχει δηλώσει ο ίδιος για την Ελλάδα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved