Euro 2020: Αυτή είναι η πρώτη φωτό του Κρίστιαν Έρικσεν μέσα από το νοσοκομείο
G-Sports

Euro 2020: Αυτή είναι η πρώτη φωτό του Κρίστιαν Έρικσεν μέσα από το νοσοκομείο

Euro 2020: Ο Δανός ποδοσφαιριστής που συγκλόνισε τους πάντες με τον σοβαρό τραυματισμό του, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο instagram μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείο

Ο Κρίστιαν Έρικσεν σόκαρε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη κι όχι μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro 2020. Σχεδόν αμέσως η UEFA ανέβασε tweet με το οποίο ενημέρωνε ότι ο αγώνας διακόπτεται λόγω ιατρικών λόγων.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής της Εθνικής ομάδας Δανίας την ώρα που είχε στην κατοχή του την μπάλα και όλες οι κάμερες ήταν στραμμένες πάνω του, ξαφνικά κατέρρευσε. Αμέσως έτρεξαν δίπλα του οι συμπαίκτες του και φυσικά έτρεξαν γιατροί για να διαπιστώσουν γιατί είχε χάσει τις αισθήσεις του

Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι πατέρας δύο παιδιών και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 1992 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός στην Ίντερ, με την οποία κατέκτησε το ιταλικό πρωτάθλημα.

Μάθετε περισσότερα για τη ζωή του Κρίστιαν Έρικσεν

Γεννημένος στο Μίντελφαρτ της Δανίας, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Άγιαξ, το 2010. Το 2011, ονομάστηκε καλύτερος Δανός παίκτης, καλύτερο ταλέντο του ολλανδικού Πρωταθλήματος και καλύτερο ταλέντο του Άγιαξ. Με τον Άγιαξ κατάκτησε, έως και το 2013, τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα. Από το 2013 μέχρι το 2020 αγωνίστηκε στην Premier League με τη φανέλα της Τότεναμ, μετρώντας 51 γκολ σε 221 συμμετοχές.

Τον Μάρτιο του 2010, έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Δανίας. Ήταν ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στο Μουντιάλ του 2010. Πιο πριν είχε αγωνιστεί και στις μικρές ομάδες της Εθνικής του ομάδας, ενώ το 2011, συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ομάδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2011. Με την Εθνική ανδρών έχει κάνει 80 επίσημες συμμετοχές, πετυχαίνοντας πάνω από 20 γκολ. Έχει συμμετάσχει επίσης στο Euro 2012 και στο Μουντιάλ του 2018.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες το πρώτο του στιγμιότυπο μέσα από το νοσοκομείο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved