G-Sports

Συγκίνηση για τη Μαρία Σάκκαρη – Τα πρώτα πλάνα από το αεροδρόμιο

Gossip-tv Team

Επέστρεψε στην Ελλάδα η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια έδωσε μια τρομερή μάχη αλλά μετά από σχεδόν 3,5 ώρες λύγισε με 2-1 σετ από τον Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα κι έμεινε εκτός τελικού στο Roland Garros.

Η κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται! την υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο οπού σε κλίμα συγκίνησης έπεσε στην αγκαλιά των γονιών της κι έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.

Νωρίτερα στην εκπομπή είχε μιλήσει η μητέρα της τενίστριας, Αγγελική Κανελλοπούλου.

«Το τένις είναι ένα άτιμο άθλημα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο τελικός θα έρθει. Είμαι πολύ περήφανη για τη Μαρία, όχι μόνο γιατί είναι καλή αθλήτρια αλλά γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί. Δεν μας δημιούργησε ποτέ πρόβλημα ως γονείς. Πριν από δυο μήνες της έλεγα να μην ανησυχεί. Και ότι θα πάει καλά. Ότι θα είναι μέσα στις 8 αλλά ευτυχώς που έκανα λάθος γιατί πήγε καλύτερα.

Η Μαρία από 3 χρονών είχε μυς. Έκανε πολλά σπορ. Έπαιζε ποδόσφαιρο με τα παιδιά στο σχολείο. Δεν ήθελα να την προπονήσω γιατί η προπόνηση είναι σκληρή. Και δεν ήθελα να έρθω μαζί της σε αντιπαράθεση. Ξεκίνησε να παίζει τένις με τον παππού της. Παίζει από 7 ετών τένις κάθε μέρα», είπε μεταξύ άλλων.

Δες στο βίντεο τα πρώτα πλάνα αλλά τις δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved