G-Sports

Θοδωρής Ιακωβίδης: Η απίστευτη αντίδρασή του όταν είδε τους followers του να εκτοξεύονται

Gossip-tv Team

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, «Καλοκαίρι #not» και μίλησε για τους followers του που τους είδε να εκτοξεύονται μετά την συγκλονιστική εξομολόγησή του.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης είπε χαρακτηριστικά: «Μετά τον αγώνα κοιμήθηκα. Ξύπνησα και είδα ξαφνικά 40.000 followers στο Instagram. Λέω τι γίνεται, αυτό χάλασε. Του έκανα ανανέωση και πήγε 42.000 followers. Μετά το βράδυ θορυβήθηκα, γιατί δεν ήξερα τι έκταση θα πάρει. Μίλησα και με τον Υπουργό…»!

Και πρόσθεσε: «Σε καμία των περιπτώσεων δεν το περίμενα αυτό. Εμένα ήταν το αντίο μου αυτό. Ήμουν από το προηγούμενο βράδυ φορτισμένος. Πέρασε όλη η καριέρα μου από μπροστά μου. Όλοι οι δικοί μου άνθρωποι μου είπαν ότι με είδαν πρώτη φορά να κλαίω. Δε με έχει δει ποτέ κανένας να κλαίω. Έχω κλάψει πολλές φορές αλλά δεν με είχε δει ποτέ κανένας. Πάντα έδειχνα ότι είμαι στιβαρός και δε λυγίζω με τίποτα.»!

Και τόνισε: «Δεν μετανιώνω τη συναισθηματική έκρηξη. Αυτός είμαι, αυτό έγινε. Ευγνωμονώ και ευχαριστώ όλον τον κόσμο για τη στήριξη. Αρκετός κόσμος ταυτίστηκε με τον αγώνα μου και τη συναισθηματική μου φόρτιση. Τα μηνύματα που με ακούμπησαν πιο πολύ είναι από κάποια μικρά παιδιά που δεν τα ξέρω και μου είπαν πως θέλουν να ξεκινήσουν άρση βαρών. Είχα αποφασίσει χρόνια, από το 2018 ότι θα σταματήσω στο Τόκιο. Με έχουν προσεγγίσει αρκετοί χορηγοί για να με βοηθήσουν. Εγώ με τι πρόσωπο θα μπω στο γυμναστήριο όταν ο διπλανός μου έχει τα προβλήματα που είχα εγώ; Δεν έχω πάρει οριστική απόφαση για το αν θα συνεχίσω. Μακάρι να βγει κάτι καλό για όλους μέσα από αυτό. Είπα σε όλους να βγουν και να μιλήσουν. Μόνος μου πόσο να αντέξω;»!

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved