Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ξαναχτυπά! "Τρελαθήκαμε" με την νέα του ανάρτηση!
Gossip

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ξαναχτυπά! "Τρελαθήκαμε" με την νέα του ανάρτηση!

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μετά το συμβάν που έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης επέστρεψε με νέο λογαριασμό και προέβη σε μια δημοσίευση που μας… τρέλανε!

Ο ηθοποιός συνεχίζει τις άκρως ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Αυτή τη φορά μας ενημέρωσε για ένα θέμα που κάποιοι μπορεί να μη γνώριζαν! Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξήγησε στους ακόλουθούς του για ποιο λόγο ιδρώνουν οι πατούσες μας!

Συγκεκριμένα έγραψε ο ηθοποιός: «Lock down-Soul up. Τι σημαίνει γείωση? Οι πατούσες μας είναι φτιαγμένες για την επαφή με το χώμα. Έτσι γίνεται αποτοξίνωση και έτσι παίρνουμε και εμείς την ζωτική ενέργεια της Γης. Όταν οι πατούσες διαμαρτύρονται για την κλεισούρα, τότε ιδρώνουν, δημιουργούν άσχημη οσμή, μύκητες νυχιών κλπ. Επίσης, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τους καλοκαιρινούς μήνες (που περπατάμε ξυπόλητοι πιο συχνά) είμαστε πιο υγιείς, ενώ το χειμώνα που οι πατούσες είναι συνέχεια κλεισμένες μέσα στα παπούτσια, οι ιώσεις αυξάνονται».

Και συνέχισε λέγοντας: «Φέτος, λόγω καραντίνας, πολύ πιθανό είναι ότι έχουμε χάσει εντελώς την επαφή με το έδαφος, την γείωση μας. Στην πόλη, οι πιο πολλοί ζούμε και εργαζόμαστε σε ορόφους, στον αέρα δηλαδή, χρησιμοποιούμε αμάξι ή μέσα μεταφοράς (πάλι στον αέρα), και τη νύχτα πάλι κοιμόμαστε στον αέρα. Ελάχιστοι Περπατάμε καθημερινά. Σας προσκαλώ να βγάλετε τα παπούτσια και κάλτσες και να αφήσετε τις πατούσες ελεύθερες σε επαφή με το έδαφος (χώμα), έστω και λίγα λεπτά κάθε μέρα κάνουν την διαφορά! Η καλή υγεία βρίσκεται στα απλά πράγματα».

Δείτε την φωτογραφία του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved