Λάουρα Νάργιες: Κάνει απολογισμό για το 2020 και δηλώνει ευγνώμων!
Gossip

Λάουρα Νάργιες: Κάνει απολογισμό για το 2020 και δηλώνει ευγνώμων!

Η Λάουρα Νάργιες έκανε τον απολογισμό της για την χρονιά που πέρασε και υποδέχτηκε το νέο έτος με περισσότερη αισιοδοξία!

Η Λάουρα Νάργιες που την απολαμβάνουμε στα backstage του family room στο “The Voice” ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τις σημαντικότερες περιόδους της ζωής της.

Η γλυκιά παρουσιάστρια έκανε τον απολογισμό της και τον μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ο νονός μου μου είχε πει κάποτε πως ο Θεός σου στέλνει πάντα αυτό το πακέτο δυσκολίας όσο ξέρει ότι θα καταφέρεις να αντέξεις. Αυτά τα λόγια του μου έχουν μείνει βαθιά χαραγμένα στο μυαλό μου, και όποτε είχα και έχω να αντιμετωπίσω μια τεράστια για εμένα δυσκολία, θυμάμαι τα λεγόμενα του και παίρνω δύναμη. Όταν αναφέρομαι σε δυσκολίες, μιλάω για πτυχές του εαυτού μου πολύ προσωπικές και βαθιές τις οποίες δεν γνωρίζετε, νομίζω όμως για αρχή αρκεί να σας πω πως όχι, δεν ήταν καθόλου εύκολη η ζωή μου για να φτάσω στο σήμερα. Μου έχει βγει τα λάδι! Δεν πάει ο νου σας... Εκεί όμως που θέλω να καταλήξω είναι στα τρία εξής πράγματα τα οποία με έχουν βοηθήσει και θέλω να μοιραστώ μαζί σας: πρώτον, εξαρτάται πάντα από εμάς και την οπτική γωνία που επιλέγουμε να βλέπουμε και να αντιμετωπίζουμε την όποια κατάσταση (εδώ αν είσαι άκαμπτος την πάτησες...). Δεύτερον, ο Θεός ξέρει, και δεν θα μας αφήσει. Προσωπικά, έχω και τα δύο αγγελούδια μου, το απόλυτο power duo, τον μπαμπάκα μου και την γιαγιούλα μου που βρίσκονται εκεί μαζί Του και δε πρόκειται να με εγκαταλείψουν ποτέ - το ξέρω και το έχω δει. Και τέλος, να κάνουμε ψυχοθεραπεία με τον κατάλληλο (!) θεραπευτή γνωρίζοντας πρώτα τον εαυτό μας και κατ' επέκταση τον άνθρωπο, να αναπτύξουμε και να εξελίξουμε την συναισθηματική μας νοημοσύνη (και όχι μόνο).».

Και συμπλήρωσε: «Η ψυχοθεραπεία δεν είναι για τους «τρελούς» όπως μερικοί νομίζουν, είναι ένας τρόπος να γιατρέψουμε την ψυχή μας. Με όλα τα παραπάνω, έρχονται κατά την ταπεινή μου άποψη οι αλλαγές που επιδιώκουμε για ένα καλύτερο αύριο. Μέσα από εμάς. Καλή χρονιά να έχουμε αγάπες μου, με υγεία, δύναμη και περισσότερο μυαλό και καρδιά!».

Δείτε τις σημαντικότερες φωτογραφίες της Λάουρας Νάργιες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved