Δήμητρα στους Διδύμους: Τι φέρνει στα 12 ζώδια;
Gossip

Δήμητρα στους Διδύμους: Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

Ποιες είναι οι κατευθύνσεις που δίνει η Δήμητρα στους Διδύμους για το ζώδιό σου

Στις 31 Ιουλίου η Δήμητρα (Ceres) θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου για να ξαναβρεθεί ανάδρομη στον Ταύρο. Αυτή είναι και η... πρώτη δόση μιας διέλευσης που τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο έχει πολλά πλεονεκτήματα, ιδιαίτερα για τα παιδιά που θα γεννηθούν αυτήν την περίοδο.

Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο δύο φορές το φθινόπωρο είναι μια αρκετά ισορροπημένη όψη, με τους δύο πλανήτες να τα βρίσκουν σε πολλά σημεία.
Αντίθετα η Δήμητρα με τον Άρη... δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, αναπαράγοντας ένα πολεμικό κλίμα και σε αυτό το πνεύμα θα κινηθεί το τρίγωνο τους στις αρχές Οκτωβρίου και πολύ περισσότερο η αντίθεση τους στα μέσα Δεκεμβρίου,
Υπάρχει φυσικά και η δεύτερη δόση, από τις 9 Φεβρουαρίου του 2022 μέχρι τις 15 Μαΐου και όσα θα διαβάσεις παρακάτω ισχύουν και για τότε, με την προσθήκη ωστόσο κάποιων όψεων.

Σου θυμίζω ότι η Δήμητρα σχετίζεται με την ευρύτερη δημοσιοποίηση θεμάτων και με την φήμη που διαδίδεται με κάθε μέσον γι’ αυτό την συναντάμε σε δεσπόζουσα θέση σε ανθρώπους των media, σε πολιτικούς αλλά και σε «πασίγνωστα» άτομα ανεξάρτητα από τον χώρο που δραστηριοποιούνται μεμονωμένα. Επιπλέον, έχει μια «εξέχουσα» σύνδεση με κάθε επικοινωνιακό μετερίζι αλλά και την πολιτική σκηνή, ενώ στο πεδίο δράσης της συμπεριλαμβάνονται ακόμη γάμοι, διαζύγια, πολιτογραφήσεις κι ότι άλλο ανήκει στα πλαίσια του αστικού δικαίου.

Μια βασική λέξη-κλειδί για την κατανόησή της είναι «οι άλλοι», αρχικά ως συνεργάτες και ενίοτε ως αντίπαλοι κι αυτός είναι ο λόγος που οι τάσεις και ιδιότητές της στον γενέθλιο χάρτη σου εμφανίζονται μόνον όταν εσύ συναλλάσσεσαι με αυτούς τους «άλλους».

Δες όμως τώρα ποιες είναι οι κατευθύνσεις που δίνει η Δήμητρα στους Διδύμους για το ζώδιό σου.

Μάθε από σήμερα τι θα συμβεί τους επόμενους 12 μήνες! Απόκτησε την προσωπική σου ανάλυση εδώ!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved