Τρία χρόνια εξαφανισμένος στα βουνά ο θείος του Αλιάγα
Showbiz

Τρία χρόνια εξαφανισμένος στα βουνά ο θείος του Αλιάγα

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά πάνω από τρία ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η οικογένεια του Νίκου Αλιάγα ζει ένα θρίλλερ εξαφάνισης ενός δικού τους ανθρώπου. Κι αν και η ιστορία της εξαφάνισης έφτασε κάποια στιγμή στα ΜΜΕ, δεν συνδέθηκε ποτέ με τον πετυχημένο παρουσιαστή.




Όλα ξεκίνησαν το τέλος Αυγούστου του 2007, μια μέρα μεγάλης χαράς και γιορτής στο χωριό του Νίκου Αλιάγα, Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας. Ήταν 23 Αυγούστου, η μέρα που όλο το χωριό μαζεύεται στο ξωκκλήσι της Αγίας Αγάθης στο βουνό της Ψηλής Παναγιάς. Είναι το μεγαλύτερο πανηγύρι της περιοχής. Αυτό που δεν χάνει ποτέ ο Νίκος Αλιάγας και όλη του η οικογένεια. Εκεί βρισκόταν και ο πρόσφατα αδικοχαμένος ξάδερφος του Νίκου με τον πατέρα του, σύζυγο της αδερφής του πατέρα του Νίκου Αλιάγα. Ο 73χρονος τότε Σπύρος Κατσίκης, συνταξιούχος πρώην υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων αν και έπασχε από αλτσχάϊμερ, συμμετείχε, όπως και όλοι οι συγχωριανοί του στην μεγάλη αυτήν γιορτή. Έμελλε όμως να είναι και η τελευταία φορά που οι δικοί του άνθρωποι τον είδαν ανάμεσά τους. Μέσα στο γενικό κέφι και το γλέντι, κανείς δεν κατάλαβε ότι από κάποια στιγμή και μετά ο 73χρονος εξαφανίστηκε από το πλήθος. Και ήταν τις πρώτες πρωινές ώρες που οι δικοί του άνθρωποι αφού είχαν εξαντλήσει κάθε περιθώριο να περιμένουν και φυσικά αφού είχαν ψάξει και οι ίδιοι την γύρω περιοχή, ειδοποίησαν τις αρχές για την εξαφάνισή του.

Από τότε έχουν περάσει πια πάνω από τρία χρόνια χωρίς να βρεθεί ποτέ το παραμικρό ίχνος για την τύχη του θείου του γνωστού παρουσιαστή. Να σημειώσουμε εδώ ότι η ευρύτερη περιοχή είναι βουνά και λαγκάδια και αν του συνέβη κάτι -μια πολύ πιθανή εκδοχή- ο εντοπισμός του ήταν από δύσκολος, εώς αδύνατος. Λίγο καιρό αργότερα, οι κόρες του κατέφυγαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη στο Alter σε μια τελευταία προσπάθεια να τον εντοπίσουν ή να μάθουν κάτι για την τύχη του. Δυστυχώς και αυτή η προσπάθεια δεν απέφερε κανένα αποτέλεσμα και οι δικοί του άνθρωποι ακόμα και σήμερα αναρωτιούνται τι να του έχει συμβεί και που να βρίσκεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved