Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό Ματσούκα-Βιγκόπουλου
Showbiz

Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό Ματσούκα-Βιγκόπουλου

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος είναι από χθες ο γνωστός επιχειρηματίας Αχιλλέας Βιγκόπουλος με δημοσίευμα που αναφερόταν στον χωρισμό του από την Δήμητρα Ματσούκα και τις συνθήκες που οδήγησαν το μέχρι τώρα αγαπημένο ζευγάρι στην απόφαση αυτή.




Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Χθες κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα που ούτε λίγο, ούτε πολύ έγραφε πως η Δήμητρα Ματσούκα μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι που συγκατοικούσε με τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο γιατί εκείνος δεν προχωρούσε στο να πάρει απόφαση να παντρευτούν. Και, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτό το θεωρούσε δεδομένο καθώς στο τέλος του καλοκαιριού γνώρισε για πρώτη φορά τον γιο του επιχειρηματία από τον πρώτο του γάμο και ο μικρός την αποδέχτηκε και έτσι πίστεψε πως ο δρόμος είναι ανοιχτός για να παντρευτούν επιτέλους και να λήξει η χρόνια κόντρα τους γι' αυτό το θέμα.



Από όλα αυτά το μόνο πράγμα που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα είναι το γεγονός ότι η Δήμητρα Ματσούκα και ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος όντως έχουν χωρίσει. Όχι τώρα όμως, αλλά εδώ και δύο μήνες. Μετά από έξι χρόνια κοινής ζωής, το ζευγάρι πήρε από κοινού και χωρίς εντάσεις την απόφαση να δώσει τέλος στην σχέση αυτή αλλά εξακολουθεί να έχει επαφή και άψογες σχέσεις. Η Δήμητρα Ματσούκα γνώριζε τον γιο του Αχιλλέα Βιγκόπουλου από τον πρώτο του γάμο, που σήμερα είναι 12 χρονών, από την αρχή της σχέσης τους -εδώ και έξι χρόνια δηλαδή- και κοινές τους φωτογραφίες τόσο από απογευματινές εξόδους, όσο και από διακοπές έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά. Όσο για το θέμα γάμος, αυτό δεν τέθηκε ποτέ ανάμεσα στο εν λόγω ζευγάρι γιατί ήταν κάτι που δεν τους ενδιέφερε και είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν σε γάμο αν και όταν ήθελαν να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί.



Όπως μάθαμε μάλιστα από το περιβάλλον του γνωστού επιχειρηματία, ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος εκνευρίστηκε τόσο πολύ με όλα όσα γράφτηκαν για εκείνον και την πρώην πια σύντροφό του που ήδη επικοινώνησε με τον δικηγόρο του προκειμένου να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την αποκατάσταση της αλήθειας.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved