Μ.Καραγιάννη: «Δεν με φοβίζουν τα γεράματα»
Showbiz

Μ.Καραγιάννη: «Δεν με φοβίζουν τα γεράματα»

Η Μάρθα Καραγιάννη είναι αναμφισβήτητα μια μεγάλη σταρ του Ελληνικού κινηματογράφου. Ήταν μια γυναίκα που είχε όλο το πακέτο για να κάνει καριέρα και την έκανε. Το σώμα της και οι χορευτικές της ικανότητες δεν πέρναγαν απαρατήρητες από το αντρικό κοινό.


-Αισθανθήκατε ποτέ μεγάλη σταρ, όπως σας χαρακτηρίζουν, στην χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου;
«Δεν είμαι σταρ, είμαι ηθοποιός. Κάποτε πέρασα και εγώ από το στάδιο του λαμπερού πλάσματος αλλά δεν το κράτησα. Δεν είμαι αυτό, δεν αγωνίστηκα ποτέ για να γίνω σταρ. Το σταριλίκι ήρθε από τον κινηματογράφο, επειδή ο ίδιος ο κινηματογράφος εκπέμπει σταριλίκι, όχι εγώ»
-Υπήρξε κάποια στιγμή που νοιώσατε την δημοσιότητα δυσβάστακτη;
«Ποτέ δεν τρελάθηκα με την δημοσιότητα, διότι με ισορροπούσε η ζωή μου. Δεν ήμουν η ηθοποιός που θα μελετούσε το επόμενό της βήμα, που θα διάβαζε ρόλους ατελείωτες ώρες για να δει τι θα κάνει στο μετέπειτα θεατρικό, στην επόμενη ταινία της. Εγώ έζησα. Όπως γουστάριζα».
-Σας φοβίζει ο χρόνος που περνάει;
«Δεν ξυπνάς μεγάλος. Τα γεράματα έρχονται μέσα από διαδικασίες και τελικά δεν τα καταλαβαίνεις. Είναι όμορφα. Υπάρχουν γυναίκες που δεν εννοούν να καταλάβουν ότι πατάνε τα εβδομήντα, με αποτέλεσμα να ντύνονται έξαλα, να κάνουν διάφορες αστειότητες. Όμως δεν είναι δυνατόν να πλησιάζω τα εβδομήντα και να θεωρώ ότι είμαι τριάντα! Είναι παράλογο και γελοίο»
Πηγή: Nitro

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved