Νάσια Μυλωνά: "Δεν θα πήγαινα στο Next Top Model"
G-Fashion

Νάσια Μυλωνά: "Δεν θα πήγαινα στο Next Top Model"

Η Νάσια Μυλωνά, μια από τις λίγες Ελληνίδες που κάνουν καριέρα στο modeling στο εξωτερικό, εξηγεί γιατί προτιμά να δουλεύει στο εξωτερικό, αλλά και ποιος είναι ο λόγος που δεν θα πήγαινε στο «The next top model».

"Στην Ελλάδα είμαι άλλη μία Ελληνίδα, ενώ στις ξένες αγορές μπορεί να είμαι ένα μοντέλο ανάμεσα σε χιλιάδες αλλά έχω ίσες πιθανότητες με όλα τα άλλα κορίτσια. Δυστυχώς στη χώρα μας επικρατεί ακόμη ξενομανία και «πολεμούν» οτιδήποτε ελληνικό. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί ταλαντούχοι άνθρωποι σε πολλούς τομείς φεύγουν από την Ελλάδα και κάνουν καριέρα στο εξωτερικό. Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν έχω παράπονο, καθώς δουλεύω πάρα πολύ καλά και στην Ελλάδα όταν είμαι. Σαφώς πάντα ήταν καλύτερα τα χρήματα στο εξωτερικό και πόσω μάλλον τώρα που η χώρα μας περνάει αυτήν τη σοβαρή οικονομική κρίση."
Αναφορικά με το αν θα δήλωνε συμμετοχή στο «The next top model» τόνισε:
"Οχι. Δεν είναι το στιλ μου τέτοιου είδους εκπομπές. Δεν θα μπορούσα να κλειστώ σε ένα σπίτι και να ανταγωνίζομαι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και πόσω μάλλον να με παρακολουθεί παράλληλα και τόσος κόσμος. Για μένα το modelling είναι ένας ανταγωνισμός με τον ίδιο σου τον εαυτό. Οσα χρόνια πάντως εργάζομαι ως μοντέλο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό κανένας δεν μου έχει ζητήσει να φωτογραφηθώ σε ανάλογου είδους concept που βλέπουμε στο συγκεκριμένο talent show. Ισως να μου συμβεί στο μέλλον, ποτέ δεν ξέρεις. Τι να πω;"

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved