Αποχώρησε η Έμιλυ από το Next Top Model
Media

Αποχώρησε η Έμιλυ από το Next Top Model

Και τι δεν είδαμε και αυτή την εβδομάδα στο Next Top Model 2! Κατινιές, κλάματα, απογοήτευση και φυσικά την αποχώρηση της Έμιλυ! Από όλα είχε ο μπαξές του μοντελοριάλιτι.


Η Βίκυ με τα κορίτσια συναντήθηκαν με τον Elio Alneti τον άνθρωπο που έχτισε την καριέρα της Βίκυς. Ο Elio πέρασε τα Next Top Models από casting σαν πρόβα για τα πραγματικά castings που θα ακολουθούσαν την επόμενη μέρα. Όλα τα κορίτσια αγχώθηκαν: "Φοράω τα σωστά ρούχα" σκέφτηκε η Έλενα, "με έπιασε ένας κόμπος στο στομάχι" είπε η Τζώρτζια. Αρκετά κορίτσια εντυπωσίασαν τον Elio, οποίος δήλωσε ότι θα ήθελε κάποιες για το πρακτορείο του, όπως την Έλενα και την Ευαγγελία.
Την επόμενη μέρα πέρασαν από casting για το περιοδικό Forma. Το κορίτσι το οποίο κατάφερε να πάρει την δουλειά και έγινε εξώφυλλο ήταν η Ελενα!
Επόμενη δοκιμασία των κοριτσιών; Τρεις υποψήφιες του Next Top Model θα περπατούσαν στο Athens Xclusive Fashion Week. Στα πλαίσια της Athens Xclusive Fashion Week τα κορίτσια συνάντησαν την Κύπρια σχεδιάστρια Ρίτα Αττάλα η οποία χρειαζόταν μοντέλα για το fashion show της. Τα Next Top Models έκαναν πασαρέλα για την σχεδιάστρια και οι τρεις καλύτερες (Νάνσυ, Έλενα, Έμιλυ) συμμετείχαν στην επίδειξη.
Αυτή την εβδομάδα η δοκιμασία- φωτογράφηση ήταν σε νεκροταφείο αυτοκινήτων με αρκετή τεχνητή βροχή! Από αυτή τη δοκιμασία οι κριτές επέλεξαν ποιες είναι οι καλύτερες και ποια έπρεπε να αποχωρήσει.
Το βράδυ του συμβουλίου των κριτών πριν την αξιολόγηση των φωτογραφιών τα κορίτσια έπρεπε να περάσουν άλλη μία δοκιμασία. Έπρεπε να επιλέξουν αξεσουάρ να τα ταιριάξουν σωστά και να κάνουν πασαρέλα μπροστά στους κριτές.
Η φωτογραφία της Ειρήνης στάθηκε αφορμή για να διαφωνήσουν οι κριτές. Την τάξη επέβαλε ο Χριστόφορος Κοτέντος που έκανε την Ειρήνη για πρώτη φορά να χαρεί πολύ με τα σχόλιά του: "Αυτή η φωτογραφία μου αρέσει πάρα πολύ"
Οι φόβοι της Εμιλυ επιβεβαιώθηκαν στο συμβούλιο. Τα σχόλια δεν ήταν πολύ καλά.
Για πρώτη φορά οι κριτές χρειάστηκαν τόσο πολύ χρόνο για να αποφασίσουν. Μπροστά στην επιτροπή στάθηκαν η Εμιλυ και η Τζιαννάν. Ενώ η Βίκυ ήταν έτοιμη να ανακοινώσει το όνομα εκείνης που αποχωρεί, ζήτησε από όλες να πάνε στα παρασκήνια και οι κριτές χρειάστηκαν και δεύτερη σύσκεψη για να αποφασίσουν ποια έπρεπε να αποχωρήσει. Έπρεπε να είναι πολύ σίγουροι αφού ήταν η βραδιά που θα διαμορφωνόταν η τελική 10άδα του Next Top Model. Τελικά οι κριτές αποφάσισαν πως έπρεπε να αποχωρήσει η Έμιλυ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved