Παντζόπουλος-Μενεγάκη: Shopping στο Κολωνάκι!
Showbiz

Παντζόπουλος-Μενεγάκη: Shopping στο Κολωνάκι!

Εδώ και ένα χρόνο ζουν το δικό τους παραμύθι. Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους.


Το πρωί της προηγούμενης Τρίτης, η παρουσιάστρια με τον σύντροφό της με αφορμή τη δημοσιογραφική απεργία βρήκαν την ευκαιρία να βγουν για shopping στο κέντρο, επισκεπτόμενοι αρκετά μαγαζιά του Κολωνακίου. Έκαναν βόλτα στο Κολωνάκι, πήγαν για ψώνια και φαγητό, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο κοσμηματοπωλείο Serkos, όπου βρέθηκαν για να αγοράσουν δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Όσοι τους είδαν από κοντά, αλλά και γενικότερα όσοι τους ζουν το τελευταίο διάστημα κάνουν λόγο για μία Ελένη, πιο ερωτευμένη από ποτέ, που όμως έχει πάντα πάνω απ’ όλα τα παιδιά της. Ο νέος της σύντροφος διατηρεί άψογη σχέση με τα τρία της παιδιά Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια, ενώ πριν από λίγες ημέρες είχε συνοδέψει την Ελένη στο welcome party των δύο μεγαλύτερων παιδιών της στο Αγγλόφωνο σχολείο όπου αυτά φοιτούν. Λίγες μέρες αργότερα, η Ελένη επιμελήθηκε προσωπικά το πάρτι των γενεθλίων του γιου της Αγγελου που έγινε στον... ιππικό όμιλο. H Ελένη έχει αρχίσει να κάνει συχνότερες πλέον εμφανίσεις στο πλευρό του Μάκη Πανζόπουλου. Πηγή: HELLO

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved