Πιτσιρίκα, αλλά το΄χει η κόρη του Will Smith!
Hollywood

Πιτσιρίκα, αλλά το΄χει η κόρη του Will Smith!

Έχουμε δει στο παρελθόν τους δύο γιους του Will Smith, τον 18 χρονο σήμερα, Trey από τον πρώτο του γάμο  και τον μόλις 12 χρονών Jade από τον δεύτερο γάμο του που έχουν συνεργαστεί με τον πατέρα τους είτε σε Video Clips είτε σε ταινίες. Έρχεται λοιπόν τώρα η μικρή τους αδελφή, η Willow να ακολουθήσει τα βήματά τους αποδεικνύοντας έτσι πως τα παιδιά του American Star είναι όλα πολύ μεγάλα ταλέντα.


Η 10χρονη μόλις Willow κάνει το μεγάλο της ντεμπούτο στη μουσική βιομηχανία με το «Whip My Hair». Ένα πολύ χορευτικό Hip Hop/Dance κομμάτι που σε χρόνο ρεκόρ σκαρφάλωσε στα Yahoo Charts στο νούμερο δύο και απέκτησε μία αξιοπρεπέστατη θέση στα Billboard Charts. Στο Video Clip της (πάνω από 30 εκατ. χτυπήματα στο YouTube), όπου κάνει και guest εμφάνιση ο αδελφός της Jade, σκίζει: Τι χορευτικά με καταπληκτικούς και συγχρονισμένους χορευτές της ηλικίας της, τι σβούρες με το μακρύ ράστα μαλλί της που πετάει μπογιές στους τοίχους, τι στρασάκια στα ζουμερά της χειλάκια, απλά αποδεικνύει ότι δεν έχει μόνο φωνή, αλλά και στιλ και μεγάλο άστρο για μία καριέρα μίας νέας ανερχόμενης Superstar. Λογικό, εφόσον την έχει αναλάβει ο ράπερ και πολύ επιτυχημένος παραγωγός Jay-Z, σύζυγος της Beyonce, σε μία από τις δισκογραφικές του, την «Roc Nation».

Η Willow από ακόμα μικρότερη ηλικία ακολούθησε τα βήματα του πατέρα της αλλά και του αδελφού της Jade, πρωταγωνιστώντας και εκείνη σε ταινίες, δείχνοντας ότι το ταλέντο τελικά είναι θέμα DNA. Να δούμε μόνο στην πορεία, κατά πόσο θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει σύγκριση με την καριέρα του πατέρα της και εάν θα καταφέρει να αντέξει την πίεση και να κρατήσει χαρακτήρα χωρίς να πάρει λάθος δρόμο, όπως άλλοι Stars στο παρελθόν που ξεκίνησαν από μικροί, έλαμψαν, όμως έφτασαν στον πάτο, για παράδειγμα η Lindsay Lohan και η Britney Spears.





©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved