Το "Κισμέτ" φεύγει, το "Ασημένια Φεγγάρια" έρχονται!
Media

Το "Κισμέτ" φεύγει, το "Ασημένια Φεγγάρια" έρχονται!

Τα "Ασημένια Φεγγάρια" έρχονται στον Ant1 στις 27 Δεκεμβρίου! Άλλος ένας λόγος που σίγουρα θα κάνει τα μηχανάκια της AGB να χτυπήσουν κόκκινο είναι και ο πρωταγωνιστής της σειράς, Κιβάνκ Τατιτούνγκ. Ο «Τούρκος Μπραντ Πιτ», όπως τον χαρακτηρίζουν, έχει πολλές κατακτήσεις στο βιογραφικό του.

Η πιο γνωστή σχέση είναι αυτή με τη Μις Κόσμος 2002 Αζρα Ακίν, αλλά και ο έρωτάς του με την ηθοποιό Μελτέμ Κουμπουλ (η οποία μάλιστα είναι δεκατρία χρόνια μεγαλύτερή του). Ωστόσο, μετά το καλοκαίρι ο ηθοποιός αρραβωνιάστηκε την κόρη του εκατομμυριούχου Οντερ Φιράτ, Ιντίλ.

Ολόκληρη η Τουρκία (αλλά και στο εξωτερικό, όπου έχει δουλέψει ως μοντέλο) κάνουν λόγο για την ομορφιά του αλλά και το βλέμμα των ανοιχτόχρωμων ματιών του, που μαγνητίζει. Στις 27 του Δεκέμβρη κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η νέα σειρά «Ασημένια φεγγάρια», που προβάλλεται από τις αρχές της σεζόν στο TV Μακεδονία, με τίτλο «Gumus».

Το κανάλι του Αμαρουσίου μάλιστα, γνωρίζοντας πως η σειρά θα κάνει και το γυναικείο κοινό να πάρει φωτιά, ετοιμάζει από τώρα να φέρει τον Κιβάνκ καλεσμένο στην πρωινή εκπομπή «10 με 1 Μαζί». Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί το πότε ακριβώς θα έρθει ο Τούρκος ηθοποιός στην Αθήνα γιατί έχει πολλές υποχρεώσεις, αλλά το κανάλι του Αμαρουσίου κάνει όλες τις απαραίτητες επαφές για να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ωστόσο, και σε αυτό το σίριαλ τα «συστατικά» είναι ίδια, μόνο οι πρωταγωνιστές αλλάζουν: πάθη, έρωτες, ίντριγκες και πολύ κλάμα συνθέτουν το σκηνικό στα «Ασημένια φεγγάρια» και έναν κούκλο πρωταγωνιστή, που θα φέρει… χρυσή τηλεθέαση στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1. πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved