Καραβάτου - Κρατερός ψαχνουν ημερομηνία για γάμο!
Showbiz

Καραβάτου - Κρατερός ψαχνουν ημερομηνία για γάμο!

The wedding bells are ringing! Δεν παίρνει άλλη καθυστέρηση. Από πέρυσι, στις γιορτές, υπήρχε η σκέψη να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και τελικά φαίνεται ότι θα το πραγματοποιήσουν φέτος. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αναζητούν ημερομηνία προκειμένου να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μιλάει για τη συνεργασία του αυτή τη σεζόν με τον Κρατερό Κατσούλη και την Πέγκυ Τρικαλιώτη στο θέατρο «Αλφα» και την παράσταση «Στοπ καρέ» δηλώνοντας έκπληκτος με το πόσο τακτικός είναι και ο Κρατερός και την τάξη που επικρατεί στο καμαρίνι του. Πάνω στη συζήτηση, ο ηθοποιός αποκάλυψε το άγχος του ζευγαριού να εντάξει και τον γάμο ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Αναφερόμενος στο πώς είναι το καμαρίνι του Κρατερού, ο Γιώργος Παρτσαλάκης σχολίασε ότι είναι πολύ τακτικό και γεμάτο αρώματα. Σε σχόλιο του δημοσιογράφου Νίκου Κεραμίδα σχετικά με το πόσο τον προσέχει η Κατερίνα, ο Γιώργος Παρτσαλάκης είπε: «Κανονικά δεν θα έπρεπε να το λέω, αλλά ψάχνουν ημερομηνία για να παντρευτούν. Είναι πολύ ευτυχισμένοι». Αστειευόμενος μάλιστα, σχολίασε ο ηθοποιός για τον συνάδερφό του: «Μη νομίζετε ότι είναι και μικρός, έπρεπε να το είχε κάνει ήδη».

Το ζευγάρι περιμένει πώς και πώς να επισημοποιήσει τη σχέση του. Η Κατερίνα, άλλωστε, ποτέ δεν έκρυψε ότι είναι full in love μαζί του και ότι ήδη της έχει κάνει πρόταση γάμου. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο το στόμα της έσταζε μέλι για τον αγαπημένο της: «Η σχέση μου με τον Κρατερό είναι καρμική, γεμάτη πάθος, χωρίς όμως εκρήξεις».

Το πολύ ωραίο στο love story Kατερίνας - Κρατερού είναι πως ενώ οι δύο τους μένουν από τον Νοέμβριο του 2009 μαζί, ο έρωτάς τους όσο πάει και γίνεται πιο δυνατός. Η ώρα η καλή! πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved