Ελένη Τσίκλου: "Η showbiz έχει γίνει ένα μεγάλο κρεβάτι"
Showbiz

Ελένη Τσίκλου: "Η showbiz έχει γίνει ένα μεγάλο κρεβάτι"

Η εντυπωσιακή Ελένη Τσίκλου μιλάει για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη, μιας και είναι ένα από τα μοντέλα της εκπομπής, αλλά και το πώς βίωσε την εμπειρία να μπει μέσα στο σπίτι του «Big Brother». Σε δηλώσεις της σε καθημερινή εφημερίδα δίνει τη δική της απάντηση στις κοπέλες που τα κάνουν όλα προκειμένου να πετύχουν.


-Σου ανέθεσαν την αποστολή να μπεις στο σπίτι του «Big Brother». Σου άρεσε αυτό που βίωσες;
«Πέρασα πολύ ωραία και γέλασα. Αντιμετώπισα με χιούμορ το ότι μπήκα σε ένα σπίτι που ήταν έγκλειστα κάποια άτομα και πέρασα από μια διαδικασία πολύ δύσκολη. Έπρεπε να προσπαθήσω να μου μιλήσουν και να ασχοληθούν μαζί μου. Δεν τα κατάφερα. Είχα τη σιγουριά όμως ότι ο Γιάννης Φουκάκης θα έπαιρνε τα χρήματα. Δεν το μετανιώνω που μπήκα μέσα στο σπίτι και θα το ξανάκανα. Όχι όμως για να διαγωνιστώ. Μένω σ’ αυτό που είπα νωρίτερα, ότι αυτά τα παιχνίδια είναι λίγο υπερβολικά και με στόχο μόνο να κάνεις τα πάντα για να προκαλέσεις να σε δουν οι τηλεθεατές.»

-Υπάρχει αξιοκρατία στον χώρο όπου εργάζεσαι;
«Δεν υπάρχει. Αυτό που ακούω να λένε, ότι η showbiz έχει γίνει ένα μεγάλο κρεβάτι, με βρίσκει σύμφωνη. Μιλάω προσωπικά πάντα και με το πώς βλέπω εγώ τα πράγματα. Ακόμη και το κρεβάτι σου το καθορίζεις εσύ και δεν είναι σωστό να λειτουργείς με ανταλλάγματα και άλλου είδους συμφωνίες.»

- Συνεργάστηκες με το δίδυμο Μουτσινά - Ζαρίφη και με την Ελένη Μενεγάκη. Τι σου μένει από αυτές τις συνεργασίες;
Μόνο θετικά πράγματα έχω να θυμάμαι. Με τον Νίκο και την Κατερίνα γελάσαμε πολύ και άδικα δέχτηκαν τόσο σκληρή κριτική. Με την Ελένη Μενεγάκη είμαι δύο σεζόν και είναι μοναδική εμπειρία για μια νέα κοπέλα να συμμετέχει έστω και ως απλό μοντέλο σε αυτήν την εκπομπή. Είναι μεγάλο σχολείο για εμένα επειδή με ενδιαφέρει η τηλεόραση και πάντα προσπαθώ να παρατηρώ και να βλέπω πώς λειτουργεί μια ζωντανή εκπομπή. Ο χώρος αυτός με συναρπάζει και γι’ αυτό από τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσω μαθήματα δημοσιογραφίας. Το μόντελινγκ απλώς είναι ένα χόμπι επικίνδυνο με ευχάριστες εκπλήξεις για μένα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved