Eurovision 2024: Silia Kapsis - Tik Tok, γεμιστά και μουσακάς
Eurovision

Eurovision 2024: Silia Kapsis - Tik Tok, γεμιστά και μουσακάς

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis, είναι αυθόρμητη και λατρεύει τα γεμιστά και τον μουσακά. Είναι επαγγελματίας, πολύ πειθαρχημένη, αλλά ως έφηβη κάνει τις «σκανδαλιές» της.

Συχνά καληνυχτίζει τη μητέρα της και μένει άυπνη για αρκετές ώρες σκρολάροντας στο TikTok. Πιστεύει πως το τραγούδι της θα γίνει viral στην πλατφόρμα που λατρεύει. Σε ηλικία 12 ετών έγραψε και συνέθεσε το «Who am I?» και όλα άρχισαν να παίρνουν τον δρόμο τους καθώς ακολούθησαν άλλες δύο επιτυχίες.

Εκτός από εξαιρετική τραγουδίστρια, είναι και μια ταλαντούχα χορεύτρια. Επιλέχθηκε για την ImmaBeast Dance Company στο Λος Αντζελες χόρεψε με τον Stephen twitch Boss στο «Jennifer Hudson Show» και εμφανίστηκε σε ένα ντοκιμαντέρ χορού που παράγεται από το Taboo και τους Black-Eyed Peas. Έχει πάρει υποτροφία στο BuildaBeast 2019 Sydney Scholarship.

Eurovision 2024 - Silia Kapsis: Ο χορός επί σκηνής, το ρούχο και το γούρι της

image00013.jpg

Η Silia Kapsis στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Καθόλου αμελητέα δεν είναι και η ιδιότητά της ως ηθοποιού. Επιλέχθηκε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη μικρού μήκους ταινία «Ready Cates» και έχει συμμετάσχει σε πολλές σειρές για το Nickelodeon.

Επίσης, είναι παρουσιάστρια στο «Nick News» του Nickelodeon και υποψήφια για τα Nickelodeon Kid's Choice Award το 2023. Πολυδιάστατη και ταλαντούχα, η Silia Kapsis είναι έτοιμη να ζήσει το όνειρό της μέχρι το τέλος.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή του Μάλμε - Το ρούχο που έφτιαξε ο Κουδουνάρης

Eurovision 2024 - Κύπρος: Η Silia Kapsis έφυγε για Σουηδία - Στο πλευρό της η κούκλα μητέρα της

Eurovision 2024 - Αντιδρά η Silia Kapsis: «Ελλάδα και Κύπρος πρέπει να είμαστε μαζί»

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved