Λιάντου-Σκουρλέτης: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος–Η γνωριμία, η σχέση & τα πιο ερωτικά στιγμιότυπα

Instagram / alexandros_skourletis

Showbiz

Λιάντου-Σκουρλέτης: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος–Η γνωριμία, η σχέση & τα πιο ερωτικά στιγμιότυπα

Love is in the air! Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ κι ας μη το κρύβουμε, έχουν τη σχέση που όλοι μας ονειρευόμαστε!

Το αγαπημένο ζευγάρι γνωρίστηκε μέσα από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του Mega Η Γη της Ελιάς, όπου ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και από τότε η ζωή και των δύο μοιάζει με παραμύθι!

Εβελίνα Παπούλια-Αφροδίτη Λιάντου: Ποιος ξεχωρίζει ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη; Μοιάζουν πολύ!

Μάλιστα, η Αφροδίτη Λιάντου σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε για τον σύντροφό της με τα καλύτερα λόγια: «Σαν σύντροφος δίνω το 100% και δίνω πολλές ελευθερίες. Ζηλεύω αλλά το κάνω πάντα με χιουμοριστικό τρόπο. Στη συγκατοίκηση θέλω να είναι όλα τέλεια, δεν μπορώ την ακαταστασία και μπορεί να εκνευρίσω τον άλλον. Η μητέρα μου, σε ό,τι αφορά τον σύντροφό μου, ήταν πάντα θετική».

1715856120104-665005691-liantou-skourletis-(2).jpg

Instagram / aphrodite_liantou

Στη συνέχεια τόνισε: «Η μητέρα μου, σε ό,τι αφορά τον Αλέξανδρο, ήταν πάντα θετική. Για τη συγκατοίκηση δεν το συζητήσαμε. Η μητέρα μου έχει αδυναμία στον Αλέξανδρο και αν συμβεί κάτι πάντα ο Αλέξανδρος είναι ο σωστός».

1715856161763-157819505-liantou-skourletis-(3).jpg

Instagram / aphrodite_liantou

Για την ονειρεμένη σχέση τους έχει μιλήσει και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης στην εκπομπή «Γεια σου»: «Έχω μιλήσει αρκετά για την προσωπική μου ζωή, νιώθω λίγο άβολα γιατί δεν ξέρω όταν πω κάτι πώς θα παίξει παντού την άλλη μέρα. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο καιρό, αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Μέχρι που είπαμε ότι δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Τέλεια πάει η συγκατοίκηση. Πάντα και οι δύο κάνουμε δουλειές. πιο εύκολο να είναι και οι δύο ηθοποιοί γιατί καταλαβαίνουν τα ωράρια και τις δυσκολίες. Δεν θα γίνει γάμος τώρα. Θεωρώ ότι είμαι ακόμα μικρός. Στο μέλλον εννοείται».

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δε το κρύβει! Πρόσφατα, η Αφροδίτη Λιάντου δημοσίευσε νέες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το... πάθος δεν κρύβεται!

Διαβάστε επίσης:

Αφροδίτη Λιάντου: Η μαμά μου έχει αδυναμία στον Αλέξανδρο και αν συμβεί κάτι του δίνει πάντα δίκιο!

Σκουρλέτης-Λιάντου: Μιλούν πρώτη φορά για τη σχέση τους - Όσα τούς έφεραν κοντά & οι δύσκολες σκηνές

Αφροδίτη Λιάντου: Ποζάρει με μίνι φούστα και το απόλυτο jacket της Άνοιξης!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved