Eurovision 2024: Άλλος ένας σταρ φέτος στο Μάλμε - Και ο Τζόνι Λόγκαν θα βρεθεί στη σκηνή
Eurovision

Eurovision 2024: Άλλος ένας σταρ φέτος στο Μάλμε - Και ο Τζόνι Λόγκαν θα βρεθεί στη σκηνή

Eurovision 2024: Ο Johnny logan είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που κέρδισε δύο φορές στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Γιουροβίζιον εκπροσωπώντας την Ιρλανδία, το 1980 και το 1987. Το 1992 συνέθεσε το νικητήριο τραγούδι.

Κέρδισε πρώτη φορά τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Γιουροβίζιον το 1980 με το τραγούδι What's Another Year?, σε στίχους της Shay Healy. Το 1984 συνέθεσε το τραγούδι "Terminal 3", το οποίο ερμηνεύτηκε από την Λίντα Μάρτιν και κατέλαβε την δεύτερη θέση. Κέρδισε δεύτερη φορά τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Γιουροβίζιον το 1987 με το τραγούδι Hold Me Now, σε στίχους του ίδιου. Η τρίτη του νίκη ήρθε το 1992, αυτή τη φορά ως συνθέτης στο νικητήριο τραγούδι της Λίντα Μάρτιν "Why Me?"

Το SVT ανακοίνωσε επίσημα πως καλεσμένος στη φετινή διοργάνωση θα είναι και ο μοναδικός και άκρως αγαπημένος καλλιτέχνης Johnny Logan.

Ο μοναδικός καλλιτέχνης που έχει στο ενεργητικό του όχι ένα, ούτε δύο αλλά τρία βραβεία της Eurovision, θα είναι προσκεκλημένος της φετινής διοργάνωσης και θα εμφανιστεί στον Πρώτο Ημιτελικό ως κομμάτι του Interval Act.

Και όμως! Από τη Eurovision έχουν περάσει οι μεγαλύτεροι σταρ!

1675697725685-760381753-hqdefault.jpg

Ο Αυστραλο-Ιρλανδός τραγουδιστής και μουσικός, αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τη πρόσκληση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος και είναι μεγάλη μου τιμή που μου ζητήθηκε να εμφανιστώ ως καλεσμένος στις 7 Μαΐου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε. Η Σουηδία έχει κερδίσει 7 φορές, όπως και η Ιρλανδία. Το να μου ζητηθεί να εκπροσωπήσω τη χώρα μου μια τελευταία φορά είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα και είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους όσους συμμετείχαν στην απόφαση. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη σκηνή της Eurovision αυτή τη φορά ως καλεσμένος και όχι ως διαγωνιζόμενος».

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Σε ποια θέση δίνουν τα στοιχήματα τη Μαρίνα Σάττι, μετά την δεύτερη πρόβα

Eurovision 2024: Silia Kapsis - Tik Tok, γεμιστά και μουσακάς

Καταβεβλημένη και κουρασμένη - Η Γιάννα Τερζή μίλησε για τις δύσκολες στιγμές στη Eurovision

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved