Γιώργος Κιμούλης: Η πτώχευση και το διαμέρισμα στη Βούλα που «βγαίνει» στο σφυρί
Showbiz

Γιώργος Κιμούλης: Η πτώχευση και το διαμέρισμα στη Βούλα που «βγαίνει» στο σφυρί

O Γιώργος Κιμούλης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό Σου Σου μπήκε σε νέες περιπέτειες αφού κήρυξε πτώχευση στην επιχείρηση που διατηρούσε. 

Η πτώχευση κηρύχθηκε το 2022 και σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή, έχει βγει ήδη σε πλειστηριασμό ένα διαμέρισμα που είχε πάρει ως κληρονομιά από τη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή το 2008 ενώ υπάρχουν στην ιδιοκτησία του και αγροτεμάχια στον Ωρωπό που επίσης έχουν βγει στο «σφυρί».

Μαριάννα Κιμούλη: Η συμβουλή του μπαμπά της, οι αρνητικές κριτικές και η προσωπική ζωή

KIMOULIS-12.webp

Σύμφωνα με όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, τον περασμένο Απρίλιο βγήκε σε πλειστηριασμό το διαμέρισμα που δεν υπερβαίνει τα 50 τ.μ. όμως δεν έφτασε το ποσό εκκίνησης ως προσφορά και έτσι αναβλήθηκε η συγκεκριμένη διαδικασία.

Έχουν γίνει άλλες 16 τέτοιες προσπάθειες για εκποίηση της συγκεκριμένης περιουσίας αλλά οι 15 έχουν αναβληθεί και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση.

Στο μεταξύ εκκρεμεί και η δικαστική διαμάχη που έχει με τη Ζέτα Δούκα, τη Δώρα Χρυσικού και τον Νίκο Ψαρρά καθώς οι υποθέσεις αυτές πρόκειται να δικαστούν τους επόμενους μήνες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη στο Open:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved