Ένας Αγώνας για Όλους
Lifestyle

Ένας Αγώνας για Όλους

Ο 7ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος πραγματοποιήθηκε την 1 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη και η WIND ήταν ο επίσημος χορηγός!

Στον Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος βρέθηκαν περισσότεροι από 700 δρομείς της WIND Running Team. Η Φαίη Σκορδά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου,ο Πάνος Βλάχος και ο σεφ Άκης Πετρετζίκης έδωσαν μεταξύ άλλων το παρών με τα χρώματα της WIND Running Team . Μάλιστα πάνω από 24.000€ θα προσφέρει η WIND για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

Ενώ στην Αθήνα στις 2 Απριλίου βρέθηκαν περισσότεροι από 5000 δρομείς, ενήλικες και παιδιά. Εκτός από τον μαραθώνιο δρόμο που ξεκίνησε από την Πέλλα, πραγματοποιήθηκαν τρεις ακόμη αγώνες μέσα στην πόλη, οι διαδρομές των 10 & 5 χλμ. καθώς και η ειδική διαδρομή 1.500 μ. για παιδιά. Κοινό για όλους ήταν το σημείο τερματισμού: η αυλαία του 7ου Διεθνούς Μαραθώνιου «Μέγας Αλέξανδρος» έπεσε λίγο μετά το μεσημέρι, στην πλατεία του Λευκού Πύργου με φόντο τον Θερμαϊκό και πλήθος κόσμου να απολαμβάνει τη μεγάλη αθλητική γιορτή.

Η φετινή συμμετοχή στους αγώνες ήταν πρωτοφανής για τα χρονικά της διοργάνωσης καθιστώντας τον αγώνα ένα σημαντικό κοινωνικό και πολιτισμικό γεγονός για την πόλη. Στόχος της WIND ήταν μέσα από τη χορηγία της αλλά και μέσα από τη WIND Running Team ήταν να κάνει τον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» μια διοργάνωση με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα και προσφορά, επιλέγοντας να ενισχύσει το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

Με μήνυμα «Ένας Αγώνας Για Όλους – Τρέχουμε Για Καλό Σκοπό» η WIND δημιούργησε μια σειρά από μηχανισμούς προκειμένου όλοι να βοηθήσουν το Ελληνικό Παιδικό Χωριό:

• Από τους δρομείς, 700 και πλέον ήταν μέλη της WIND Running Team που έτρεξαν για το Φίλυρο και εκ μέρους καθενός τους η WIND προσέφερε 10€ στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό

• Έξι δημοφιλείς προσωπικότητες, η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος, ο σεφ Άκης Πετρετζίκης, η Σοφία Γκόσιου και η Ελένη Τσολάκη, γνωστές τηλεπαρουσιάστριες της Θεσσαλονίκης, ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους υπόλοιπους δρομείς της WIND Running Team προκειμένου να ενισχύσουν το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο. Εκ μέρους τους η WIND προσέφερε στο Φίλυρο 6.000€.

• Όλοι οι δρομείς της διοργάνωσης βοήθησαν κι αυτοί με τον τρόπο τους τον κοινό σκοπό καθώς περνώντας κάτω από την Αψίδα της Αγάπης που στήθηκε στη Λεωφόρο Νίκης, αύξησαν κατά 3.500€ περίπου το ποσό που συγκεντρώθηκε για το Φίλυρο

• Οι φίλοι της WIND στο Facebook μπήκαν στην εφαρμογή «Πάτα Like και Πρόσφερε" στη σελίδα της εταιρείας αυξάνοντας κατά 8.000€ και πλέον τη συνεισφορά προς το Ελληνικό Παιδικό Χωριό.

Χάρη στη συμμετοχή Όλων, το ποσό για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο ξεπέρασε τις 24.000€.

Ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών σχέσεων της WIND Ελλάς δήλωσε αμέσως μετά τον τερματισμό του στα 5 χλμ.: «Είμαστε περήφανοι που ενισχύουμε το Ελληνικό Παιδικό Χωριό, αλλά και ιδιαίτερα χαρούμενοι που τόσοι πολλοί συνάνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας. Τελικά, μας αρέσει πολύ να τρέχουμε για καλό σκοπό και να δίνουμε υπόσταση στο μήνυμα Ένας Αγώνας Για Όλους!»

Η Ζωή Δανιηλίδου, Πρόεδρος του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο συγκινημένη από το μέγεθος της ανταπόκρισης του κόσμου στην πρωτοβουλία αυτή της WIND δήλωσε: «Η σημερινή, είναι μια από τις ομορφότερες μέρες που έχουμε ζήσει όλοι όσοι, εδώ και 23 χρόνια, αγωνιζόμαστε καθημερινά για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό και το μέλλον των παιδιών που φιλοξενεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved