Σαν οικογένεια: Η Μαρίνα έρχεται κοντά με την Λία και προσπαθεί να την «ψαρέψει» για τη ζωή της
Media

Σαν οικογένεια: Η Μαρίνα έρχεται κοντά με την Λία και προσπαθεί να την «ψαρέψει» για τη ζωή της

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σαν οικογένεια, ο Αντρέας φεύγει για Κύπρο.

Η Χριστίνα, πολύ ανήσυχη, ζητά από τον Γιώργο να μην αφήσει μόνο τον πατέρα του. Ο Γιάννης ανακαλύπτει ένα πιστοποιητικό θανάτου βρέφους, με ίδια ημερομηνία γέννησης με της Μαρίνας κι υποψιάζεται ότι υπάρχει κάποια σύνδεση.

Ο Σάββας φέρεται φιλικά στον Λευτέρη και τον προσεγγίζει, προτείνοντας να βγουν όλοι μαζί οικογενειακώς, αφού τα παιδιά τους κάνουν παρέα. Εν τω μεταξύ και η Μαρίνα έρχεται κοντά με την Λία και προσπαθεί να την «ψαρέψει» για τη ζωή της. Παράλληλα, συνεχίζει τις ετοιμασίες τού γάμου της με τον Θάνο.

Ο Πέτρος προτείνει στον Στέφανο να «τρέξει» ένα πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας στην εταιρεία του, πιστεύοντας ότι θα του δώσει δημόσια αναγνώριση. Ο Στέφανος δεν απορρίπτει την ιδέα.

Ο Λουκάς προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη τής Ράνιας, λέγοντας ότι ενδιαφέρεται για το Ίδρυμα και θα κάνει τα πάντα για να το σώσει, ενώ την ίδια στιγμή συνωμοτεί με τον Στέφανο για να αρπάξουν και να πουλήσουν τη γη του Ιδρύματος.
Η Ελένη βγαίνει για δείπνο με τον Αλέξη, μετά από κόλπο του και καταλήγει να στήσει τον Γιώργο, με τον οποίο είχαν ραντεβού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved