Σάσα Σταμάτη: Το μυστικό τηλεφώνημα στη Φαίη, η μοναχική βόλτα στην Πλάκα και οι αποφάσεις!
Media

Σάσα Σταμάτη: Το μυστικό τηλεφώνημα στη Φαίη, η μοναχική βόλτα στην Πλάκα και οι αποφάσεις!

Οριστικά φαίνεται πως μένει εκτός της πρωινής εκπομπής που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά από τη νέα σεζόν η Σάσα Σταμάτη μετά το απίστευτο παρασκήνιο που εξελίχθηκε μέσα στο καλοκαίρι. Το μυστικό τηλεφώνημα ανάμεσα στις δύο γυναίκες πριν από λίγο καιρό, έφερε και τις μεγάλες αλλαγές στη συνεργασία του και όπως λένε κάποιοι και στη μεταξύ τους προσωπική σχέση.

Αυτό το τηλεφώνημα έγινε όταν η Φαίη άρχισε την αναζήτηση νέων συνεργατών για το πάνελ της, με δεδομένο ότι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποχώρησε πρώτος από αυτό. Τότε ήταν που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του gossip-tv.gr Φαίη και Σάσα μίλησαν στο τηλέφωνο με την τελευταία να ξεκαθαρίζει στην παρουσιάστρια πως δεν πρόκειται να είναι στο πάνελ της από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. «Θέλω να κάνω κάτι καινούργιο και μόνη μου» φέρεται να είπε η Σάσα στη Φαίη με την παρουσιάστρια να της δίνει τις καλύτερες ευχές της για το μέλλον, παρ’ όλο που έμπαινε σε μεγαλύτερους μπελάδες σε ό,τι αφορά την αναζήτηση συνεργατών. Η Σάσα, με τον έντονο χαρακτήρα και την προσωπικότητά της «γέμιζε» το στούντιο, παρ’ όλο που μερικές φορές έφερνε με τα λεγόμενά της σε δύσκολη θέση του γύρω της. Η Φαίη όμως με το πέρασμα των χρόνων μπορούσε να διαχειριστεί όλη αυτή την έντασή της και γι’ αυτό η συνεργασία τους, ειδικά πέρυσι τον χειμώνα ήταν άψογη.
Από εκείνο το τηλεφώνημα και μετά, πολλά πράγματα έχουν μεσολαβήσει, χωρίς όμως να είναι ακόμα ανακοινώσιμα από καμία από τις δύο πλευρές.
Το σίγουρο είναι όμως πως η Σάσα είναι προ των πυλών των αποφάσεων που θα κληθεί να πάρει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μέχρι τότε, απολαμβάνει το καλοκαίρι της. Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα την απαθανάτισε προ ημερών σε μία μοναχική βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας. Πάντα σικ, πάντα μυστηριώδης και πολύ άνετη, η Σάσα έκανε βόλτα στην Πλάκα, απολαμβάνοντας το ηλιόλουστο πρωινό. Δείτε την στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved