Λάσπα - Νικολόπουλος: Ο γάμος, το παιδί και τα σχέδιά τους!
Showbiz

Λάσπα - Νικολόπουλος: Ο γάμος, το παιδί και τα σχέδιά τους!

Η Κατερίνα Λάσπα με τον σύζυγό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο μίλησαν για τον γάμο τους, το παιδί που έρχεται σε ένα μήνα και τα μελλοντικά τους σχέδια.


«Έχουν δυσκολέψει τα πάντα μετά το γάμο. Όποιος σκέφτεται να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, πρέπει να το σκεφτεί όχι μια αλλά δυο και τρείς φορές» δήλωσε ο Νεκτάριος Νικολόπουλος για την ζωή του μετά τον γάμο του με την Κατερίνα. Ενώ η Κατερίνα είπε χαρακτηριστικά: « Δεν αισθανόμαστε καθόλου παντρεμένοι- αν αυτό σημαίνει κάτι. Ξέραμε από την αρχή ότι θα άλλαζε κάτι μόνο με τη γέννηση ενός παιδιού, που πλέον πλησιάζει».
Όσο για την έλευση του πρώτο τους παιδιού ο Νεκτάριος είπε: «Νομίζω ότι θα μου κάνουν δώρο ένα pet. Ακόμη δεν έχω μπει στην διαδικασία να σκεφτώ πως θα είναι το παιδί μου». Και η Κατερίνα τόνισε: « Ναι μεν αισθάνομαι ότι κουβαλάω κάτι σημαντικό, αλλά θεωρώ ότι μέχρι να το δω και αν το κρατήσω στην αγκαλιά μου, δεν είναι ολοκληρωμένο αυτό το μοναδικό αίσθημα ως εικόνα».
Όσο για το φύλο του παιδιού η Κατερίνα αποκάλυψε ότι « Στην αρχή ήθελα να το μάθω. Ο Νεκτάριος ήταν αρνητικός και το θεωρούσε περιττή πληροφορία».
Όσο για το αν η Κατερίνα έχει σκεφτεί να κάνει κάτι μαζί με τον Νεκτάριο στον τομέα των επιχειρήσεων είπε: « Όπου θεωρεί απαραίτητη τη γνώμη μου είμαι παρούσα. Αλλά δεν είμαι «αλεξιπτωτίστρια». Ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του, δεν έχω εγώ να συμπληρώσω κάτι, μόνο αν ζητήσει τη γνώμη μου. Προτιμώ να μένω σταθερή σε αυτό που κάνω».
Μάλιστα δεν δίστασε ο Νεκτάριος να πει «Καπετάνιος της οικογένειας είναι η Κατερίνα. Εγώ είμαι ο μούτσος».
Όσο για το τι είναι αυτό που ενθουσιάζει τον έναν από τον άλλον ο Νεκτάριος είπε: « Αυτό που διέκρινα στην Κατερίνα είναι ότι έχει το ίδιο στυλ με μένα. Είναι άνθρωπος με γωνίες δεν είναι Μπίμπι Μπο είναι σκληρό παιδί». Και η Κατερίνα δήλωσε: « Η γνησιότητά του. Δεν κάνει δεύτερες σκέψεις. Η αλήθεια του είναι μία. Θα σου την πει χωρίς άλλη κουβέντα και αν αντέχεις την ακούς». Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved